Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boomen: "Scoren voor een uitvak is heerlijk"

4 oktober 2024 00:09
Foto: Pro Shots

Van den Boomen: "Scoren voor een uitvak is heerlijk"; image source: Pro Shots

Na afloop van het 1-1 gelijkspel op bezoek bij Slavia Praag verscheen doelpuntenmaker Branco van den Boomen voor de camera's van Ziggo Sport om terug te blikken op zijn wedstrijd: "Ja, vooral toen we met tien man kwamen, ik denk dat we in de eerste helft de wedstrijd hadden kunnen beslissen, toen hebben we best veel grote kansen gehad. Als je die maakt, dan leg je het publiek ook een beetje plat. Die bleven nu ook gaan, de tweede helft was ook voor hun. Ze maakten een goede goal, jammer dat je hier geen overwinning pakt maar op het einde ben je blij met een punt."

"Ik denk wel dat we onszelf te kort hebben gedaan, ja. Als hun in de eerste helft één kans krijgen en wij krijgen er vier, vijf. Dan moet je zeker met 0-2 de kleedkamer in. Dan is het een hele andere wedstrijd, denk ik. We konden in de tweede helft de bal niet meer in de ploeg houden. Ook door de problemen voorin konden we niemand brengen die nog het verschil kon maken. Op het einde goed verdedigd, belangrijk dat we wel een punt pakken en dat we in ieder geval op vier punten na twee wedstrijden staan."

"Ze namen de corner snel, kopten hem naar de zijkant, ik probeerde nog te springen. Ik stond daar tegen een reus, hij had zijn hand al op mijn schouders. Ik kon er weinig tegen doen. Ik neem hem wel op mijn conto, ik hoopte dat hij hem overkopte. Op fysieke kracht helaas afgetroefd, ja. Ja, ik neem in principe de penalty's als ik op het veld sta, ik ben dan de nummer een, ja. Scoren voor een uitvak is heerlijk. Ik denk zelfs wel het mooiste wat er is, vaak is een uitvak nog mooier dan thuis. Ik ben blij dat we hen strijd hebben kunnen geven en in ieder geval ook een punt."




Discussieer mee op de forums


Tags

uitvak boomen blikken branco conto doelpuntenmaker kopten overkopte plat praag reus slavia verdedigd ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.194 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom antony berghuis boomen brobbey elsimao eriksen faberski farioli gaaei godts hato henderson hlynsson kiki kroes mislintat negeren pasveer rasmussen rensch rugani sancties sevic sosa spertsyan sutalo traore weghorst wijndal