Transparent
Inloggen
Sluiten

Baas: "Het was een lastige wedstrijd"

3 oktober 2024 23:45
Foto: Pro Shots

Baas: "Het was een lastige wedstrijd"; image source: Pro Shots

Youri Baas werd een kwartier voor het einde van het in een 1-1 gelijkspel geëindigde duel met Slavia Praag met zijn tweede gele en dus rode kaart naar de kant gestuurd. De verdediger verscheen na afloop van de wedstrijd voor de camera's van Ziggo Sport om terug te blikken op zijn wedstrijd:"Het was een lastige wedstrijd. Maar uiteindelijk wel een prima puntje, denk ik. Op een gegeven moment kregen zij hun publiek erachter, ze gingen vechten en het werd best wel een lastige wedstrijd. Veel diepe ballen en direct spel van hun, dat maakte het lastig. Nee, we zijn niet genoeg tot ons eigen spel gekomen maar dat lag vooral aan hun. We hadden het best wel moeilijk met hun. Het is niet fijn om zolang naar achteren gedwongen te worden."

"Ze waren heel fel, zaten er bovenop met overtredingen. Ik heb mijn gele kaarten nog niet terug gezien maar er waren zoveel overtredingen vanavond. Voor mijn gevoel raakte ik bij die tweede wel de bal en kwam hij volgens mij ook met een trappende beweging richting mijn schoen. Uiteindelijk beslist de scheidsrechter en geeft hij hem. Ik kan het niet meer terugdraaien. Je houdt er wel rekening mee als je al een kaart op zak hebt. Deze wedstrijd was alleen op het scherpst van de snede met heel veel duels en overtredingen. Als je dan met de handrem erop gaat spelen is dat ook niet goed. Ja, ik had natuurlijk graag meegegaan naar Azerbeijan, daar kom ik anders nooit."




Tags

azerbeijan blikken geeindigde handrem praag puntje scherpst schoen slavia snede terugdraaien trappende zak ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.194 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom antony berghuis boomen brobbey elsimao eriksen faberski farioli gaaei godts hato henderson hlynsson kiki kroes mislintat negeren pasveer rasmussen rensch rugani sancties sevic sosa spertsyan sutalo traore weghorst wijndal