Transparent
Inloggen
Sluiten

Farioli: "Veel positieve dingen gezien"

26 september 2024 23:40
Foto: Pro Shots

Farioli: "Veel positieve dingen gezien"; image source: Pro Shots

Ook trainer Francesco Farioli verscheen na afloop van de 4-0 zege op Beşiktaş voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Noa Vahle terug te blikken op de wedstrijd:"Ja, natuurlijk heel blij. We wisten dat we een goede tegenstander zouden treffen vanavond. Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, daarom zijn we blij met het resultaat. Het is een mooie stap in ons proces. Het was een geweldige avond, maar ik ben van nature vrij kalm in de goede momenten. Er was een fantastische atmosfeer vanavond, negentig minuten lang. Alle fans waren aan het springen, dat was echt heel speciaal. Maar nu moeten we snel weer kalmeren en ons klaarmaken voor de volgende wedstrijd. Ik ben heel blij met het aantal kansen, de cleansheet, de vier goals. Aan de andere kant zijn er ook vaak dingen, misschien niet vanavond maar in het algemeen, die beter moeten. We moeten dreiging voor ons doel zoveel mogelijk voorkomen. Maar er zijn veel positieve dingen en nu moeten we ons klaarmaken voor de volgende belangrijke wedstrijd in de Eredivisie. Zondag wacht RKC en moeten we onze goede prestatie van vanavond een goed vervolg geven."

"Ik was vooral heel blij met de 3-0, we scoorden twee keer kort achter elkaar en de derde goal zorgde voor een bijzonder gevoel voor ons, we zijn zeer gepassioneerd over hetgeen we doen. Er zijn momenten die we samen moeten vieren, dit was er daar een van. Het is de uitdaging om consistent te worden in onze prestaties. We hebben het moeilijk om zo kort achter elkaar wedstrijden te moeten spelen dus op fysiek en mentaal vlak moeten we heel goed zijn om ons op te kunnen frissen voor de volgende wedstrijden."




Tags

farioli klaarmaken atmosfeer besiktas blikken cleansheet consistent dreiging eredivisie francesco frissen gepassioneerd kalm kalmeren nature rkc vahle ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.194 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel besiktas boomen brobbey calavaro elsimao eredivisie farioli fortuna gae garnituur godts hag handelt henderson jim jong kiki kroes lido rasmussen rkc rouleren sevic slavia sutalo taylor traore verweij