Transparent
Inloggen
Sluiten

Godts: "Alles gedaan wat de trainer ons vroeg"

26 september 2024 23:32
Foto: Pro Shots

Godts: "Alles gedaan wat de trainer ons vroeg"; image source: Pro Shots

Ook tweevoudig doelpuntenmaker Mika Godts verscheen na afloop van zijn indrukwekkende wedstrijd tegen het Turkse Beşiktaş voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Noa Vahle terug te blikken op zijn wedstrijd:"Het was een heerlijke avond. Veel doelpunten en goed gespeeld. Ik denk dat we in elk opzicht goed waren vanavond, vanaf de opbouw ging alles goed en dan zie je dat we gemakkelijk bij de aanvallers komen en dan ook scoren. We hebben alles gedaan wat de trainer ons vroeg, in de opbouw zie je dat we er goed uitkomen en dan ook kunnen scoren. Gewoon lekker dat ik eindelijk twee keer heb kunnen scoren, gewoon leuk."

"Ik denk dat er in de tweede helft nog meer ruimtes ontstonden na die tweede en derde goal. Daardoor kreeg ik ook meer ruimte, kon ik meer aan de bal komen en zodoende ook kon scoren. Ik denk dat we goed druk zetten waardoor zij nog verder terug moesten. Ik dacht niet heel veel toen Bergwijn en Forbs weggingen, ze waren goede vrienden van mij dus ik had ze liever hier gehad. Ik dacht niet heel veel, natuurlijk betekent het wel dat ik meer zou gaan spelen. Ik denk dat het wel duidelijk was dat ik de enige was in de eerste ploeg dus ik heb gewoon geprobeerd die kans zo goed mogelijk in te vullen en vandaag ging dat heel goed. Nu goed herstellen en dan mogen we zondag weer spelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

godts opbouw bergwijn besiktas blikken doelpuntenmaker forbs mika vahle weggingen ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.196 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alders berghuis brobbey elsimao faberski farioli forbs gaaei godts henderson hiep janse jetten jim jong kiki konadu kroepoek kroes linksbuiten mokio pasveer rasmussen sevic steur sutalo taylor traore weghorst wijndal