Transparent
Inloggen
Sluiten

Pasveer wijst missende link aan bij Ajax

24 september 2024 11:40 - Ziggo Sport / Rondo
Foto: Pro Shots

Pasveer wijst missende link aan bij Ajax; image source: Pro Shots

Eerste doelman Remko Pasveer nam gisteravond plaats aan tafel van het televisieprogramma Rondo op Ziggo Sport. De keeper is daarbij ook ingegaan op de balans in de huidige selectie bij Ajax. Hij gaf daarbij aan dat vooral Dusan Tadic wordt gemist in de kleedkamer van de Amsterdammers. Sinds zijn vertrek naar Fenerbahçe is het hard achteruit gegaan bij de club. Momenteel werkt Ajax met Francesco Farioli nog hard aan het herstel. "Dit Ajax mist een type Tadic. Die speler heeft voor mij alles. Hij is een echte prof, een echte leider, hij heeft rendement en hij maakt anderen beter. Dat is echt iemand die Ajax nodig heeft."



Over de verrassende keuze van Farioli om Remko Pasveer te verkiezen als eerste doelman, boven Diant Ramaj zei de bijna eenenveertigjarige doelman het volgende: "Ik denk dat een trainer er wel zo naar kijkt. Die kijkt wat hij nodig heeft. Sutalo is geen prater, Baas komt net pas bij het eerste en is ook geen prater. Al doet hij dat wel steeds beter. Rensch heeft wel veel ervaring maar is ook niet echt een prater. Op links heb je een jonge jongen met Hato. Hij is heel talentvol, maar ook nog niet iemand die het direct even neerzet."

De doelman vervolgde: "Voor de defensie heb je Henderson staan, die heeft dat van nature. Maar voor mij is het vooral zaak om die achterste vier goed neer te zetten. Vooral als je de bal niet hebt. Dat vind ik vooral mijn taak." Ook ging het nog even over de meest recente en ervaren aanwinsten Davy Klaassen, Wout Weghorst en Daniele Rugani: "Het is nog vroeg, maar de nieuwe jongens zijn jongens die bagage bij zich hebben en een wedstrijd op slot kunnen gooien."




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer prater farioli missende remko tadic achterste bagage daniele diant eenenveertigjarige fenerbahce francesco hato henderson nature neerzet prof ramaj rensch rondo rugani slot sutalo talentvol televisieprogramma verkiezen vervolgde weghorst wout ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 uur geleden
Alhoewel de kwaliteiten van Tadic worden gemist. Is het verder heel simpel, er is simpelweg een gebrek aan kwalitatieve spelers.
+4/-0

6 uur geleden
@pony. Klopt helemaal, vooral creativiteit. Zal nog wel enkele jaren duren. Ik zag beelden van onze Sean Steur O19. Deze jongen heeft die kwaliteiten wat zowel 1 als Jong Ajax missen. Ben ook jaloers op Feyenoord die ineens met zo’n Wang op de proppen komen. En hoewel 1 zwaluw nog geen zomer maakt kan iedereen zien hoe positief deze speler opvalt. Dus ben ik kritisch naar onze scouting toe. Se;ectie niet in balans, teveel spitsen en te weinig buitenspelers en gemis van creatieve spelers op middenveld. Misschien wijs spelen met 2 spitsen en Godts hangend vanaf links met een Klaasen die in de ruimte zal opduiken.
+3/-0

4 uur geleden (gewijzigd)
We missen een creatieve middenvelder, goeie buitenspelers en een goeie rechtsback. In plaats daarvan zitten we opgescheept met de huidige groep.

Oh ja, en goeie scouts in alle hoeken van de wereld.
+3/-0

 
25 minuten geleden
Ik zal eerst is beginnen met goeie scouts bij alle amateurclubs in Amsterdam en de weide omgeving.
Het amateurvoetbal in Amsterdam is groot, haal die banden is aan en zorg dat alles wat er bovenuit steekt in kaart wordt gebracht.
Daar zijn in het verleden heel veel parels gevonden, jongens die maar 1 droom hebben en dat is voor Ajax te voetballen.
Alleen worden de echte parels tegenwoordig door AZ opgepikt.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel basten benijden berghuis brobbey elsimao faberski farioli forbs gaaei godts henderson jim kaplan kiki kkd konadu kroepoek kroes lido linksbuiten ofzo opgezadeld pasveer rasmussen sevic traore weghorst wijndal