Jong Ajax blijft steken op gelijkspel bij Vitesse

21 september 2024 20:30

Jong Ajax blijft steken op gelijkspel bij Vitesse; image source: Pro Shots

Jong Ajax is er vanavond in Arnhem niet in geslaagd de drie punten mee terug te nemen naar Amsterdam. Na negentig minuten stond er een 2-2 eindstand op het scorebord na een wedstrijd die volledig in het teken stond van de herdenking van Airborne, waarbij Arnhem tachtig jaar geleden bevrijd werd van de Duitse bezetting. Jong Ajax kwam vanavond wel twee keer op voorsprong. Na twintig minuten opende Kristian Hlynsson de score terwijl Julian Rijkhoff een kwartier later de 1-2 voor zijn rekening nam. Andy Visser en Irakli Yegoian brachten de thuisploeg twee keer terug op gelijke hoogte.

Door het gelijkspel staat Jong Ajax nu op negen punten uit de eerste zeven duels, terwijl Vitesse één puntje meer verzamelde uit hetzelfde aantal duels. De volgende wedstrijd wacht op 30 september als FC Dordrecht op bezoek komt op sportcomplex De Toekomst. Die ploeg staat gelijk in aantal punten met Jong Ajax en dus belooft het een leuke wedstrijd te worden volgende week maandag.