Transparent
Inloggen
Sluiten

Historische balans Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles

20 september 2024 20:18
Foto: Pro Shots

Historische balans Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles; image source: Pro Shots

Historische balans Ajax tegen Go Ahead Eagles

Morgenavond staat de vijfendertigste ontmoeting tegen Go Ahead Eagles in Deventer op het programma. Van de voorgaande vierendertig duels wist Ajax tweeëntwintig keer te winnen op de Adelaarshorst, vier keer eindigde het treffen in een gelijkspel terwijl Go Ahead Eagles acht keer de drie punten in eigen huis wist te houden.

In 1992/1993 en in 2009/2010 wist Ajax met 0-6 te winnen, de grootste in Deventer behaalde uitoverwinning. In 1970/1971 wist Go Ahead Eagles juist Ajax te verslaan met 4-1, wat tot op heden nog altijd de grootste overwinning van de Deventenaren op Ajax is. Eerder dit jaar was de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles de eerste wedstrijd na de winterstop. In dat duel wist Ajax met 2-3 te winnen dankzij goals van Devyne Rensch, Benjamin Tahirovic en Brian Brobbey.




Discussieer mee op de forums


Tags

eagles deventer benjamin brobbey ontmoeting rensch tahirovic tweeentwintig vierendertig vijfendertigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dof dongen elsimao faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst