Transparent
Inloggen
Sluiten

Weghorst: "Natuurlijk hoopte ik op een basisplaats"

19 september 2024 01:01
Foto: Pro Shots

Weghorst: "Natuurlijk hoopte ik op een basisplaats"; image source: Pro Shots

Wout Weghorst maakte vanavond als invaller zijn debuut voor Ajax. Zijn invalbeurt werd vanavond op hartstochtelijke wijze ontvangen door de Ajax-supporters en de spits dus luidkeels toegezongen. Na afloop van de met 5-0 gewonnen wedstrijd verscheen de Ajacied voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn debuut: "Nu is het officieel, he. Klinkt wel goed, Ajax-speler. Het is ook wel mooi, die ontvangst. Dat kreeg ik afgelopen week ook al, het voelt echt goed."

"Ja, natuurlijk wilde ik er in. En ik hoopte ook een doelpuntje mee te pakken. Ik had een momentje, maar de bal kwam iets achter me. Maar daarvoor sta ik daar wel. Het was zo geen perfect debuut, want als spits wil je scoren. De avond was mooi en het bleek niet nodig vandaag."

Had de spits een basisplaats verwacht na de lichte blessure die concurrent voor de spitspositie Brian Brobbey eerder deze week op de training opliep. "Ik kwam vandaag wat eerder op De Toekomst om wat werk te doen. Toen zag ik Brian zitten. Hij had een ijsbeentje gehad. Ik reed daarna naar het stadion en hoopte wel te mogen starten. Helaas. Natuurlijk baalde ik wel even. Ik wilde graag beginnen maar komend weekend mogen we ook weer aan de bak."




Discussieer mee op de forums


Tags

weghorst baalde blikken brobbey doelpuntje espn hartstochtelijke ijsbeentje luidkeels momentje ontvangst wout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli gaaei hato jim johanssen kiki kroes lido oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore veerman weghorst