Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramaj ook verrast door rol op tweede plan

14 september 2024 02:06 - ESPN
Foto: Pro Shots

Ramaj ook verrast door rol op tweede plan; image source: Pro Shots

Ook Diant Ramaj was, net als naar eigen zeggen iedereen, verrast toen hij het nieuws hoorde dat trainer Francesco Farioli niet voor hem maar voor Remko Pasveer koos als eerste doelman. In gesprek met ESPN blikte de doelman na afloop met de 0-1 gewonnen wedstrijd op bezoek bij Cambuur Leeuwarden terug op de afgelopen periode.

"Toen ik het nieuws kreeg van de trainer was ik net als iedereen verrast. Ik speel nu ook wedstrijden bij Jong Ajax als dit nodig is. Ik doe het in het belang van het team. Ik moet elke dag mijn best en mijn werk doen. Het voelde goed om vandaag deze wedstrijd te winnen en mijn doel schoon te houden", aldus de Duitser met Kosovaarse roots.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramaj cambuur diant espn farioli francesco jong kosovaarse pasveer remko schoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 dagen geleden
Uiteindelijk is dit onze 1e doelman, vroeg of laat als het team staat en de automatisen er in zitten geslepen.
+2/-0

5 dagen geleden
Verwacht ik ook, blij dat-ie gebleven is.
+3/-0

5 dagen geleden
Super goede keeper. Nu we geplaatst zijn voor de EL zou ik gewoon met Ramaj in de goal beginnen.
+3/-1

 
5 dagen geleden
Hoe werkt dat voor jou? Remko Pasveer heeft een groot aandeel gehad in plaatsing voor de Europa League en in ruil daarvoor maken we hem nu tweede keeper? Volgens mij heeft Farioli voor aanvang van het seizoen voor Pasveer gekozen als eerste keeper. Daar kan en mag je het niet mee eens zijn, maar Pasveer heeft vrij goed gepresteerd en dus is er weinig reden voor Farioli om Ramaj nu te laten spelen. Ik denk dat Ramaj ook nog wel minuten in Ajax 1 zal gaan maken, omdat Pasveer ook zomaar een keer geblesseerd kan raken. Wellicht laat Farioli Ramaj wel keepen in de beker. Ik ben daar zelf wel voorstander van, omdat je de tweede keeper zo ook minuten kan laten maken en hij goed op (wedstrijd)niveau blijft.
+5/-1

5 dagen geleden
Keihard je best doen en je plek afdwingen ;)
+2/-0

5 dagen geleden (gewijzigd)
Ik vind het allemaal wel meevallen met zijn capaciteiten.
Geen geweldige keeper m.i.
Prima reactievermogen van dichtbij maar de hoeken zijn altijd prijs.
+3/-1

Als jezelf uit de basis laat spelen door een 40 jarige keeper die heel zijn leven bij vooral Vitesse en Heracles heeft gespeeld dan mag jezelf toch wel achter de oren krabben.
Ik zal er in ieder geval slecht van slapen.
Ik denk gewoon einde verhaal, deze trainer gaat nooit het vertrouwen in hem krijgen. Ajax moet opzoek naar een nieuwe keeper dat is wel duidelijk.
De kans dat Pasveer op zijn leeftijd binnenkort weer een keer geblesseerd raakt acht ik vrij groot, Ramaj zal dan wel weer een kans krijgen.
Hopelijk doet hij het dan na behoren waardoor we nog een transfersom kunnen vangen, zoals nu is het natuurlijk wel weer complete kapitaalvernietiging.
+2/-4

5 dagen geleden
Pasveer communiceert veel, dat is 1 vd redenen dat hij de voorkeur krijgt. Ik weet niet of Ramaj dat in zich heeft, maar ik zou zeggen doe een poging om dat te leren met Pasveer als mentor. Als Ramaj dat ook beheerst dan wordt hij echt wel eerste doelman. Verder is het seizoen nog lang, Pasveer kan met z'n leeftijd zo tegen een blessure aan lopen. En volgend jaar verwacht ik hoe dan ook een basisplek voor Ramaj. Pasveer is bijna 41, die zal toch ook een keer stoppen
+2/-0

 
5 dagen geleden
Ik was in eerste instantie geen voorstander van Pasveer, vanwege zijn leeftijd. Op topniveau zal dat op gegeven moment tegen je werken. Maar hij doet het op dit moment gewoon goed en ik snap ook dat de trainer voor hem kiest, omdat door hem de verdediging beter lijkt te functioneren. Ramaj heeft zo ook zijn kwaliteiten, maar die moet nu ff geduldig wachten op zijn kans en die zelf grijpen als het zover is. Want speeltijd zal hij zeker krijgen. Het wordt een zwaar seizoen. Soms twijfel ik aan Farioli, maar zodra ik alles in perspectief plaats en zie met welke selectie hij het moet doen, denk ik man, laten we allemaal achter hem staan, want dit is zo'n beetje dezelfde selectie als afgelopen seizoen. Sterker nog, je bent zelf wat spelers kwijt. Nu maar hopen dat hij wel kan wat andere trainers niet konden.
+3/-0

 
4 dagen geleden (gewijzigd)
Als keeper heb je een goed overzicht. Als je de verdediging helpt door te coachen dan voorkom je denk een hoop tegen aanvallen. Al zal dat in een heksenketel niet te doen zijn, dan versta je klaar gewoon niet. Wat betreft Farioli, heb ook wel het idee dat hij het ziet. Hij is erg jong maar ik zou me niet verbazen als dit uiteindelijk een toptrainer wordt.
+4/-0

5 dagen geleden
zorg dat hij niet weggaat dan pasveer maar op de bank of laat hem bij ajax als keepers trainer aan de gang gaan !!!!
+1/-0

 
5 dagen geleden
Ramaj moet niet zeuren, maar harder werken om Pasveer zelf uit de basis te spelen zodra hij op gegeven moment de kans krijgt.
+4/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis brobbey dijk dongen elsimao faberski farioli godts hato henderson jim jong kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst