Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax wint op bezoek bij Cambuur

13 september 2024 22:02
Foto: Pro Shots

Jong Ajax wint op bezoek bij Cambuur; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vanavond met 0-1 gewonnen op bezoek bij Cambuur Leeuwarden. Jorthy Mokio maakte zijn eerste goal in het rood-witte shirt en bovendien dus het enige doelpunt van de avond. Jong Ajax had in Friesland het lichte overwicht en zag dat overwicht dus terug in de eindstand. De ploeg van trainer Frank Peereboom is het seizoen met acht punten uit de eerste vijf wedstrijden dan ook uitstekend begonnen.



Met die acht punten vindt Jong Ajax zich in het gezelschap van Vitesse, FC Dordrecht en FC Eindhoven. Alledrie de ploegen hebben echter een minder doelsaldo dan de talenten van Ajax. Daarnaast speelde FC Eindhoven een wedstrijd meer om tot het aantal van acht punten te komen.



Dinsdag wacht alweer de volgende wedstrijd voor Jong Ajax. Op trainingscomplex De Toekomst wacht Jong AZ, de aftrap staat gepland om 20:00 uur. De Alkmaarders hebben een punt minder en staan daarmee op een elfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.




Tags

jong cambuur aftrap friesland jorthy mokio peereboom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 dagen geleden
Aan Mokio gaan wij veel plezier beleven.
+4/-0

5 dagen geleden
Ik vond Banel ook wel veel dreiging hebben. Rijkhoff zal zich meer moeten laten zien. Maar hij lijkt zijn positie in de spits kwijt te zijn.
+1/-0

 
4 dagen geleden
Schaamteloos die actie van meneer banel en dan nog zonder kaart weg komen daar hoor jij als club tegen optetrede bah wat een actie.😡
+3/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis brobbey dijk dongen elsimao faberski farioli godts hato henderson jim jong kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst