Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax adviseert fans: "Wacht met boeken Riga"

12 september 2024 17:09 - Ajax
Foto: Pro Shots

Ajax adviseert fans: "Wacht met boeken Riga"; image source: Pro Shots

Het Ajax Fancare account(@AjaxFancare) op Twitter/X heeft zojuist een tweet geplaatst waarin ze melden dat het nog niet bekend is waar de wedstrijd tegen FK RFS wordt gespeeld. Er is een mogelijkheid dat er niet alleen wordt uitgeweken naar een andere stad, maar mogelijk zelfs naar een ander land. De club adviseert fans dus vooral te wachten met het boeken van hun tickets naar de Letse hoofdstad.



Dit bleek uit overleg dat Ajax eerder vandaag voerde met de club uit Riga. De reden dat er uit kan worden geweken zou voornamelijk met de weersvoorspelling te maken hebben. Letland ligt redelijk dichtbij de Poolgrens en daar kan het in januari niet alleen ijzig koud zijn, de winterse omstandigheden kunnen van een dermate grote invloed zijn dat er misschien niet kan worden gevoetbald.

Om die ellende voor te zijn en doordat het de een na laatste competitiewedstrijd uit de UEFA Europa League is die dus moeilijk valt in te halen, lijkt de club een voorkeur te hebben om uit te wijken naar een alternatieve speelstad in een alternatief land. Zodra er meer duidelijkheid komt, delen we dit vanzelfsprekend ook hier op deze site.

Ajax-supporters laten op social media ondertussen al weten niet blij te zijn met de late berichtgeving vanuit zowel Ajax als FK RFS. Velen hadden juist al geboekt omdat de tickets nu nog betaalbaar waren en balen nu blijkt dat het nog allerminst zeker is dat de wedstrijd ook daadwerkelijk in Riga gespeeld gaat worden.




Tags

riga rfs ajaxfancare allerminst geweken ijzig letland letse poolgrens speelstad uefa uitgeweken weersvoorspelling wijken winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Poolgrens bestaat niet, wel poolcirkel, en als Letland daar redelijk dichtbij ligt dan ook bijvoorbeeld Denemarken of Schotland. Pak de volgende keer ff de atlas erbij.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.202 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis brobbey dijk dongen elsimao faberski farioli godts hato henderson jim jong kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst