Transparent
Inloggen
Sluiten

Race tegen de klok; Bergwijn kan naar Al-Ittihad

2 september 2024 19:21
Foto: Pro Shots

Race tegen de klok; Bergwijn kan naar Al-Ittihad; image source: Pro Shots

Voetbal International meldde zojuist het nieuws dat Ajax en Al-Ittihad een akkoord naderen over de transfer van Steven Bergwijn. De aanvaller wordt vanavond nog medisch gekeurd en kan vervolgens de overstap naar Saudi Arabië maken. Ajax heeft de nodigd vervangers op het oog, maar door het bijna verstrijken van de transferdeadline is haast noodzakelijk.

De clubs naderen dus een akkoord voor een transfersom van minimaal twintig miljoen euro, dat door bonussen nog hoger uit kan vallen. Bergwijn wil inmiddels zelf graag de transfer maken, maar is dus nog wel afhankelijk van de uitkomsten van zijn medische keuring. Het is dus nog allerminst zeker dat de transfer ook daadwerkelijk doorgaat. "Dat is afhankelijk van of Ajax nog een vervanger kan halen vanavond. Tussen de clubs ziet het er in ieder geval positief uit", aldus Alex Kroes.

Mocht de transfer daadwerkelijk doorgang vinden, krijgt de technisch directeur van Ajax eindelijk de kans om de markt op te gaan. Het geld is er nu, maar de tijd is de grootste vijand voor Ajax in deze kwestie. De transfermarkt sluit vanavond om 23:59 uur en dus heeft Ajax ontzettend weinig tijd om nog een vervanger aan te trekken.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn ittihad naderen allerminst arabie haast keuring kroes kwestie nodigd saudi transferdeadline vervangers vervolgd vijand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Verlies nemen, uithuilen en opnieuw beginnen. Ben tot nu toe best wel gecharmeerd van Godts. Gaat nog genoeg fout bij hem maar ook al genoeg goed. Heeft een echte actie in tegenstelling tot Bergwijn.
+7/-0

 
2 weken geleden
Bergwijn gaat de boeken in als grootste en duurste miskoop ooit bij Ajax., die rol past onze Capitano wel.
+3/-0

 
2 weken geleden
Dat zal Sulejmani blijven. Maar heb wel het idee dat er steeds weer dichterbij ons Ajax komen door van dit soort gasten afscheid te nemen
+2/-0

3 weken geleden
Verkopen en geen paniekaankoop op het laatste moment aub.
+4/-0

3 weken geleden
Het was toch echt onze Mighty Mike die het als eerste meldde….!
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Lot uit de loterij als die door gaat,ij betwijfel dat. Ruim 20 miljoen pakken en 5 miljoen salaris wat je kwijt bent, win win.
Geen paniek aankopen!!
Las al dat ze met Sulemaan op de proppen kwamen, die gast is overal geflopt en nu zou Ajax hem willen huren. Niet doen!
Die wilde graag naar Rennes 2 jaar terug terwijl Ajax er al met hem uit was. Nu komt die op hangende pootjes.
Maar die Bergwijn, wat een flapdrol, op die leeftijd daar gaan ballen. Maar goed is financieel wel klaar.
+5/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Is voor alle partijen beter als de deal doorgaat. Alleen zou ik niemand meer kopen/huren, tenzij het Eriksen is of zo (maar da's dus niet mogelijk meer denk ik). Andere positie natuurlijk, maar meer dan welkom om het middenveld te versterken. In de voorhoede kun je het intern oplossen.
+2/-0

2 weken geleden
Zoals de poster hierboven zegt, niemand halen tenzij het Eriksen is. Zeker niet die mislukkeling die Rennes boven Ajax verkoos.
+2/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Ajax laat zich toch weer aftroeven voor 4 miljoen.
Maar goed als het niet door was gegaan dan had je ook niks meer aan Bergwijn gehad.
+1/-0

2 weken geleden
Dus die Sulemana komt waarschijnlijk, en dan is het klaar. Toch wel teleurstellend. Had echt nog gehoopt op een creatieve middenvelder, tegen beter weten in.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afgrond alders arena berghuis bergwijn clubsite elsimao eringa farioli halst henderson hendriks jim kiki konadu kroes lenderink medic mislintat ocampos ofzo ramaj rijkhoff rugani schreuder sevic taylor telegraaf traore weghorst