Transparent
Inloggen
Sluiten

Carlos Forbs naar Wolverhampton Wanderers

31 augustus 2024 01:49 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

Carlos Forbs naar Wolverhampton Wanderers; image source: Pro Shots

Carlos Forbs vertrekt op huurbasis naar Engeland. De speler is inmiddels al vertrokken en onderweg naar Engeland voor zijn medische keuring. Hoewel Olympique Lyonnais aanvankelijk ook haar interesse kenbaar maakte, ging Forbs zijn voorkeur uit naar een terugkeer naar Engeland. Wolves meldde zich vrijdag officieel in Amsterdam, aan het eind van de middag was de deal beklonken.



Er is gekozen voor een huurdeal omdat ook de Wolverhampton Wanderers zich dienen te committeren aan de Financial Fair Play-regels. Daardoor werd Ajax ook gevraagd op creatieve wijze mee te denken over een mogelijke deal. De voorkeur van Ajax ging logischerwijs uit naar een verkoop maar is uiteindelijk akkoord gegaan met een verplichte koopoptie indien Forbs minimaal tien wedstrijden in actie komt voor de Engelse Premier League-club. Daardoor lijkt het vertrek definitief en zodra die koopclausule wordt gelicht, ontvangt Ajax volgens Engelse media zo'n veertien miljoen euro.




Discussieer mee op de forums


Tags

forbs carlos engeland wanderers wolverhampton kenbaar keuring lyonnais wolves

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Uiteindelijk toch een goede deal. Hopelijk gaat hij snel die 10 wedstrijden spelen, zodat we zeker zijn van die transactie.
+1/-2

3 weken geleden (gewijzigd)
Fijn dat dit gelukt is voor Carlos Forbs en voor Ajax. Ik denk noodzakelijk om het elftal evenwichtiger te maken en de salarishuishouding te drukken. Hopelijk gaat Benjamin Tahirovic nog naar FC Kopenhagen, zodat er misschien ruimte komt voor een creatieve speler.
+3/-1

3 weken geleden
Prima! Hopelijk nog een creatieve speler erbij
+1/-1

3 weken geleden (gewijzigd)
Wat ben ik blij dat we van deze man zijn verlost, hopelijk definitief. Behalve hard rennen kan hij werkelijk helemaal niets: slechte techniek (slechte balaanname, geen passeeractie), slechte inzicht/overzicht en geen scorend vermogen. Bij Ajax althans, bij het tweede elftal van Man City scoorde hij aan de lopende band. 14 miljoen is de hoofdprijs, maar die had Mislintat ook voor hem betaald. Fijn dat we er amper verlies op maken.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afgrond alders arena berghuis bergwijn clubsite elsimao eringa farioli halst henderson hendriks jim kiki konadu kroes lenderink medic mislintat ocampos ofzo ramaj rijkhoff rugani schreuder sevic taylor telegraaf traore weghorst