Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verliest in slotfase van FC Den Bosch

31 augustus 2024 21:58
Foto: Pro Shots

Jong Ajax verliest in slotfase van FC Den Bosch; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vanavond op sportcomplex De Toekomst met 1-2 verloren van FC Den Bosch. Byron Burgering opende al vroeg in de wedstrijd de score namens de Brabanders. Julian Rijkhoff zette halverwege de eerste helft de gelijkmaker op zijn naam. Twee minuten voor tijd dompelde invaller Hicham Acheffay de Ajax-talenten in rouw door de winnende treffer bij de eerste paal binnen te schuiven.

Door de nederlaag van vanavond staat Jong Ajax op de tiende plaats met vijf punten uit vier duels. FC Den Bosch, vorig seizoen nog verkerend in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie, is haar seizoen sterk begonnen en staat met zeven punten uit vier wedstrijden op een gedeelde derde plaats.

Ook voor Jong Ajax geldt dat ze vrijaf zijn gegeven gedurende de aankomende interlandperiode. Pas op 13 september wacht de Ajax-talenten daardoor een tocht naar de hoofdstad van Friesland, als Cambuur Leeuwarden wacht. De ambitieuze Friezen kennen een teleurstellende start van het seizoen, met drie punten uit vier wedstrijden.




Tags

jong acheffay burgering byron cambuur friesland hicham julian regionen rijkhoff rouw sportcomplex tocht verkerend vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Jammer dat onze jongens het net voor tijd weg geven. Zeker thuis mag dat niet gebeuren. Ook al zijn het jonge onervaren jongens, je moet concentratie op kunnen blijven brengen tot het eindsignaal. Dat is een mentale kwestie.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afgrond alders arena berghuis bergwijn clubsite elsimao eringa farioli halst henderson hendriks jim kiki konadu kroes lenderink medic mislintat ocampos ofzo ramaj rijkhoff rugani schreuder sevic taylor telegraaf traore weghorst