Transparent
Inloggen
Sluiten

Farioli: "Zelfde team, andere atmosfeer en energie"

29 augustus 2024 22:23
Foto: Pro Shots

Farioli: "Zelfde team, andere atmosfeer en energie"; image source: Pro Shots

Farioli: "Zelfde team, andere atmosfeer en energie"

Ook Francesco Farioli verscheen voor de camera's van Ziggo Sport om terug te blikken op de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Jagiellonia Bialystok: "Ik ben natuurlijk heel blij. Het was een lange reis, drie rondes, zes wedstrijden, vandaag hebben we ons eerste target bereikt. Natuurlijk zijn we daar ontzettend blij mee. Vooral omdat deze spelers, deze jongens bewezen hebben dat ze in hetzelfde team met dezelfde spelers in hetzelfde shirt voetballen als vorig seizoen, maar wel in een heel andere atmosfeer en energie. Het was een genot om naar mijn ploeg te kijken vanavond. We hebben er nu bijna elf weken aan werk opzitten en kunnen de komende weken rust goed gebruiken."

"Ja, natuurlijk is er een last van mijn schouders gevallen. In de eerste kwalificatiewedstrijden hebben we steeds de sterkst mogelijke opstelling gebruikt maar nadat de competitie begon hebben we gerouleerd. De jongens verdienen nu een paar dagen vakantie, om vervolgens weer fris terug te komen en samen te gaan beginnen aan ons volgende hoofdstuk."




Tags

atmosfeer farioli bialystok blikken francesco genot gerouleerd hoofdstuk jagiellonia sterkst target ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.202 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst