Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Ik vind concurrentie wel prima"

29 augustus 2024 22:15
Foto: Pro Shots

Brobbey: "Ik vind concurrentie wel prima"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 3-0 gewonnen wedstrijd van Jagiellonia Bialystok verscheen Brian Brobbey voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Noa Vahle terug te blikken op zijn wedstrijd: "Ja, tevreden, een goede teamprestatie en we zijn door dus ik denk dat we allemaal blij kunnen zijn. Het was wel een lastige wedstrijd, in het midden was het heel erg druk. Ik denk dat we via de zijkanten sommige goede kansen creëerden, maar in de tweede helft ging het een stuk beter. Ik denk dat er toen in het midden meer ruimte kwam om mij of Stevie in te spelen. De goal? Via mijn heup. Zulke goaltjes tellen gelukkig ook. Wat een geluksgoal zei ik nog tegen Kenneth, maar zulke goaltjes zijn het allerlekkerste, denk ik. Het was lang geleden dat ik een goal had gemaakt dus ik was wel heel blij."

"Hoe ik me voel bij Ajax? Prima, op mijn plek. Amsterdam ook, prima. Waar zou ik moeten gaan dan? Ik weet het ook niet, dus, ja. Als er iets moois komt ga je nadenken maar op dit moment zit ik gewoon lekker bij Ajax. Als er een goede stap komt ga ik natuurlijk nadenken maar als er niks komt blijf ik lekker hier in Amsterdam. Ik ben gelukkig hier ook. Dus voorlopig is er geen andere stap. Vind jij Amsterdam ook lekker? Ik heb Wout nog niet gezien, ik denk dat hij nu in de kleedkamer is maar doordat ik dopingcontrole had heb ik hem nog niet gezien. Het is goed dat hij er is. Concurrentie maakt iedereen beter dus het wordt een leuke strijd. Het zijn inderdaad veel spitsen, maar daarvoor moet je bij Alex zijn denk ik, niet bij mij. Ik heb niks te zeggen tegen Alex maar je kunt het hem vragen als hij je een interview geeft. Ik denk dat competitie veel beter is, om elkaar te pushen. Doe mij maar competitie. We gaan gewoon strijden en dan zien we wel hoe dat gaat lopen."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey goaltjes allerlekkerste bialystok blikken creeerden dopingcontrole geluksgoal heup jagiellonia teamprestatie vahle wout ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst