Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey heeft geen interesse in Nottingham

28 augustus 2024 10:55
Foto: Pro Shots

Brobbey heeft geen interesse in Nottingham; image source: Pro Shots

Brian Brobbey heeft Nottingham Forest vriendelijk bedankt voor de getoonde interesse, maar de spits van Ajax ziet een transfer naar de Premier League-club niet zitten. Daardoor heeft Nottingham Forest besloten de interesse niet verder te concretiseren.

Brian Brobbey kan dit seizoen nog niet rekenen op een basisplaats in de ploeg van Francesco Farioli. De Italiaanse trainer acht de spits na het Europees Kampioenschap en zijn aansluitende vakantie nog niet fit genoeg om als basisspeler het verschil te maken namens Ajax.

Kamp Brobbey sluit een transfer in deze laatste week van de transferwindow nog niet uit, maar de spits wil alleen vertrekken als de juiste club zich meldt. "Dat Ajax in geldproblemen zit, is natuurlijk niet ons probleem", zo klinken de geluiden uit de omgeving van Brobbey.




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey nottingham forest aansluitende concretiseren farioli francesco geldproblemen getoonde transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Brobbey moet gewoon voor zijn plek blijven strijden bij Ajax. Volgend jaar kan die vast naar een mooie club als die dit jaar een goed jaar draait bij ons. Gewoon knallen en alles geven, dan komt het wel goed. Belangrijkste is de houding, niet verslappen maar elke training en wedstrijd je uiterste best blijven doen. Ik heb wel vertrouwen in hem. En hij heeft gelijk dat de geldproblemen bij Ajax niet zijn probleem zijn. Er is gewoon een enorme puinhoop van gemaakt bij de leiding.
+5/-0

3 weken geleden
Ja of je probleem is valt nog te bezien, met de verkeerde instelling ga je er in iedergeval niet in komen. Net als Bergwijn is ie niet echt bezig om te zorgen dat ie onomstreden is.
+4/-1

3 weken geleden
Supporters denken dat spelers iets hebben met de club waarvoor ze spelen ; vergeet het maar , Brobbey heeft niets maar dan ook niets met onze mooie club waar hij zo veel aan te danken heeft , o.a een vette bankrekening.. strik er omheen..!
+3/-2

3 weken geleden
Gezien het akkoord dat er is met Weghorst zou ik als ik Brobbey was een transfer heroverwegen. Ik schat Weghorst niet in als beter dan Brobbey maar hij brengt zeker meer energie, dat gaat doorslaggevend zijn.
+2/-0

3 weken geleden
Hij wordt omringd door geldwolven en is zelf helaas ook heel naïef om te denken dat ze het goed met hem bedoelen. Forest zou een hele mooie stap zijn voor deze jongen. Kan hij zich laten zien in de Premier League bij een mooie club. Draait hij daar een keer een sterk seizoen, zit de hele top achter hem aan.
+1/-1

3 weken geleden (gewijzigd)
Kamp Brobbey sluit een transfer in deze laatste week van de transferwindow nog niet uit, maar de spits wil alleen vertrekken als de juiste club zich meldt. "Dat Ajax in geldproblemen zit, is natuurlijk niet ons probleem"

Die laatste zin had niet zo gehoeven van mij. Ik zou het helemaal niet erg vinden als Brobbey blijft. 60 minuten een Brobbey(mits fit) en 30 minuten Weghorst, dan heb je als verdediging geen leuke wedstrijd denk ik, pfff. Dan wel Akpom bij voorkeur verkopen en Rijkhoff bij een ED-club stallen.

Ergens snap ik ook wel dat hij niet naar Nottingham wil, toch een beetje rechterrijtje club(op dit moment niet). Dus je krijgt niet zoveel kansen in een wedstrijd, dat kan nog weleens een probleem worden, zo'n afmaker is het niet.
+2/-2

 
3 weken geleden
Helemaal eens over die laatste zin. Vooral met zijn verleden; de manier hoe hij vertrok en hoe Ajax hem alsnog voor een veel te hoog bedrag heeft teruggehaald. Een beetje respect was op z'n plaats geweest.
+4/-1

 
3 weken geleden
volgens mij komen die woorden van de zaakwaarnemer. Inderdaad ongepast, maar ook een tikkeltje onprofessioneel van die gasten dan.
+1/-0

 
3 weken geleden
Uiteindelijk vergetenwoordigen ze hem. Normaal gesproken zijn spelers de baas, maar bij Brobbey heb ik wel mijn twijfels. Die jongen komt zo naïef over. Maar goed, zo zielig hoeven we hem ook niet te vinden, hij is uiteindelijk een grote jongen.

Ik lees net dat Farioli hem een basisplaats heeft beloofd morgen. Ben benieuwd of de komst van Weghorst hem triggert nog harder zijn best te doen.
+4/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Het is duidelijk dat Ajax wil cashen en daarvoor Brobbey wil verkopen. Of dat nu terecht is of niet laat ik even in het midden. Dat dit niet de manier is om het goed te verkopen is ook duidelijk. Laat hem dan minuten maken in de tweede helft. Geen tien minuten maar op zijn minst een half uurtje. Daar wordt hij fit van wat hij volgens de staf niet is en zo kan hij zich in de kijker spelen en voor een goed bedrag verkocht worden.
Zoals het nu gaat zit je met een zwaar ontevreden speler want zo slecht deed hij het niet vorig jaar. En zo is hij heel moeilijk te verkopen met dat niet fit verhaal.

Hetzelfde geld voor Bergwijn. Die heeft het dan niet goed gedaan vorig jaar maar op de bank is hij amper te verkopen. Ajax wil verkopen maar doen dat op een oliedomme manier.
+2/-0

3 weken geleden
Leuk al die reacties :-) Farioli laat net weten dat Brobbey morgen in de basis start.
+2/-0

 
3 weken geleden
Leuk dat Farioli onze adviezen meteen opvolgt.😜😜
+2/-0

3 weken geleden
Weghorst gaat Brobbey uit de basis spelen 100%.
Mocht je 30 miljoen krijgen voor Brobbey, direct doen. Brengt amper wat en steeds geblesseerd. Geld van Brobbey een Eriksen of Halilovic voor halen, met alleen Berghuis als creativiteit ga je het niet redden.
+3/-0

 
3 weken geleden
Precies. Nu is Berghuis ook al geblesseerd en ik verwacht dat het niet bij één blessure blijft dit seizoen. Verder is het een speler die ook hier en daar een schorsing zal oplopen.
+3/-0

 
3 weken geleden
Brobby heeft het vorig seizoen (in een heel moeilijk seizoen) goed gedaan. Ik heb nog steeds vertrouwen in hem. Hij kan nog steeds belangrijk zijn voor dit Ajax. Weghorst is ook een aanwinst. Een club als Ajax heeft meer dan 1 goede spits nodig.
+3/-1

3 weken geleden
Hij moet nog een eeuwenlang traject afleggen om een killerspits te worden. 2 penalty's missen in een penaltyserie als spits kan echt niet. En dan die fitheid, ongelooflijk dat een jonge gast als hij nooit fit is.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afgrond alders arena berghuis bergwijn clubsite elsimao eringa farioli halst henderson hendriks jim kiki konadu kroes lenderink medic mislintat ocampos ofzo ramaj rijkhoff rugani schreuder sevic taylor telegraaf traore weghorst