Transparent
Inloggen
Sluiten

Silvano Vos voor vijf jaar naar AC Milan

27 augustus 2024 23:07 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Silvano Vos voor vijf jaar naar AC Milan; image source: Pro Shots

Ajax heeft een langverwacht akkoord bereikt met AC Milan over de transfer van Silvano Vos. De club incasseert zo'n drie miljoen euro voor de middenvelder, een bedrag dat nog kan stijgen naar vijf miljoen als bonussen uitgekeerd worden. Vos tekent in Milaan een contract dat hem voor vijf jaar aan de club verbindt. De middenvelder vertrekt morgenochtend naar Italië voor zijn medische keuring.

Silvano Vos maakte in het seizoen 2022/2023 zijn debuut voor Ajax. Hoewel hij bekend stond als een van de grootste talenten van de club, stagneerde zijn ontwikkeling en wist hij nooit echt door te breken. De middenvelder zal bij AC Milan mee gaan trainen met de eerste selectie, maar zich focussen op het spelen van wedstrijden in de beloftenploeg in de Serie C.




Discussieer mee op de forums


Tags

vos milan silvano beloftenploeg incasseert keuring langverwacht milaan morgenochtend stagneerde verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Heel stuk over Vos gelezen, meerdere trainers en stafleden hebben het de afgelopen jaren geprobeerd, Vos slaagde er niet in te doen wat zij voor ogen hadden. Blonk bij J.A ook nooit echt uit.toch had ik hem liever gezien dan Tahirovic of een Mansverk.
Vos pakte 1 miljoen per jaar bij Ajax. Totaal bezopen natuurlijk.
+5/-1

3 weken geleden
Gemengde gevoelens.

Moeilijke jongen? Te hoog salaris? Ajax heeft dat zelf veroorzaakt door krankzinnige salarissen uit te betalen. Denk dat een duidelijk salarisplafond vastgelegd moet worden. Als een speler zich niet daar aan wil confirmeren, dan is het exit.

Maar toch, volgens mij een groot talent die ik voorkeur en vertrouwen had gegeven ipv de spelers die we nu voor die positie beschikbaar hebben. Er had een duidelijk stappenplan voor hem klaar moeten liggen, misschien was dat er afhankelijk wel maar het lijkt er meer op dat men het oor heeft laten hangen naar de nieuwe trainer. Die overigens op mij nog onvoldoende indruk heeft gemaakt.
+3/-1

 
3 weken geleden
Vos was geen moeilijke jongen, hij zag het alleen niet wat er verwacht werd van hem.
Is erg veel tijd genomen voor hem meerdere jaren.
We gaan zien of ze gelijk hadden bij Ajax of dat Milan een koopje heeft nu.
+2/-0

3 weken geleden
Ik heb hier een Conceicao gevoel bij. Te vroeg afgeschreven. De trainers kregen hem niet aan de gang, net zoals bij Conceicao. Ondertussen heeft Juventus Conceicao ingelijfd en AC Milan Vos. Hadden wij dan misschien de laatste jaren slechte trainers?
+2/-0

 
3 weken geleden
Zijn maximaal bezig geweest met Vos, op allerlei vlakken. Een keer houd het op.
+2/-0

 
3 weken geleden
Als dat allemaal klopt dan is 5 miljoen nog best aardig voor een speler die het nog moet laten zien.
+1/-0

3 weken geleden
Toch wel een lage transfersom.

Jammer dat er niet meteen geinvesteerd worden in een creatieve middenvelder. Nee hoor, Woutje Wappie Weghorst wordt vastgelegd..
+2/-1

 
3 weken geleden
Oh omdat die spuitje niet nam gelijk wappie pfff. Laat gaan, zijn keuze.
+5/-0

 
3 weken geleden
Zoek maar eens naar zijn school…
+1/-0

 
3 weken geleden
Ga ik niet doen, boeit mij niet als die maar voor Ajax scoort. Wat zijn school, Oma of geloofsovertuiging is intresseert mij echt 0,0.
+6/-0

 
3 weken geleden
Zo is dat. Zelfs als hij gelooft dat de aarde plat is. Zolang hij de ballen inknalt vind ik het best.
+3/-0

 
3 weken geleden
School?
Wat bedoel je daarmee?
Als ik denk wat jij bedoelt: voetbal is geen hogere wiskunde, ene JC had ook geen hoge opleiding maar wist wel een bal te raken.
Ik durf ook te zeggen dat Keje Molenaar zijn carrière geremd is door zijn opleiding.
+2/-0

 
3 weken geleden
Lage transfersom?

Wat vind jij dan een reëel bedrag voor een speler van Jong Ajax? Deze jongen heeft nog helemaal niks bewezen en al meerdere trainers hebben hebben laten weten dat deze jongen (zelfs met de huidige selectie) niet voor komt in de plannen. Strik erom en snel naar Milaan brengen.

Hopelijk zorgt dit komend dagen nog voor een domino effect waarbij nu ook Akpom eieren voor z'n geld kiest en er inderdaad nog een creatieve middenvelder of buitenspeler bij komt. Stiekem blijf ik hopen dat Eriksen een jerrycan vindt om toch enorm veel water bij de wijn te doen. Al wordt het wel kortdag
+2/-1


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afgrond alders arena berghuis bergwijn clubsite elsimao eringa farioli halst henderson hendriks jim kiki konadu kroes lenderink medic mislintat ocampos ofzo ramaj rijkhoff rugani schreuder sevic taylor telegraaf traore weghorst