Jong Ajax boekt eerste competitiezege

24 augustus 2024 18:22

Jong Ajax boekt eerste competitiezege; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft relatief eenvoudig de drie punten opgehaald uit Eindhoven vanmiddag. Aan het einde van de wedstrijd tegen FC Eindhoven stond er een verdiende 0-3 overwinning op het scorebord. Julian Rijkhoff opende al vroeg in de wedstrijd de score vanaf elf meter. Na twintig minuten in de tweede helft reageerde Julian Rijkhoff alert op een slippertje van de aanvoerder van FC Eindhoven Seedorf, omspeelde de doelman en tikte eenvoudig binnen voor de 0-2. Tien minuten voor tijd besliste Jan Faberski met de mooiste goal van de middag de eindstand op 0-3.

Daarmee komt Jong Ajax op vijf punten uit drie wedstrijden, na de eerste twee wedstrijden gelijk te hebben gespeeld tegen respectievelijk Jong PSV(2-2) en MVV Maastricht(0-0). Jong Ajax komt vrijdag alweer in actie. Dan komt FC Den Bosch langs op sportcomplex De Toekomst. Die ploeg speelde gisteren in eigen stadion De Vliert met 1-1 gelijk tegen MVV.