Transparent
Inloggen
Sluiten

Akpom: "Het perfecte gevoel op een perfecte dag!"

22 augustus 2024 22:49
Foto: Pro Shots

Akpom: "Het perfecte gevoel op een perfecte dag!"; image source: Pro Shots

Na afloop verscheen matchwinner Chuba Akpom voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Noa Vahle terug te blikken op zijn wedstrijd: "Geweldig. We hebben de overwinning, dat was het belangrijkste. Maar om een hattrick te maken, als spits, dat is wel heel lekker natuurlijk. Het perfecte gevoel op een perfecte dag. Heel speciaal. Ik ben heel blij bij Ajax, ik ben blij met onze nieuwe trainer. Ik probeer op alle fronten positief te blijven. Ook al zijn dit pas mijn eerste goals dit seizoen, ik voel me ontzettend blij."

Over de moeizame seizoensstart van de Ajax-spits: "Ik ben van nature een positief ingesteld persoon. Ik zal er altijd voor blijven gaan. Die vasthoudendheid betaalt zich nu uit, daar ben ik heel blij mee. Ik voel echt het vertrouwen van onze trainer, dat voelt ook heel goed en dat waardeer ik zeer. Ik geef altijd de volle honderd procent voor de club. Soms werkt het, soms komt het er niet uit. Ik speel altijd met positiviteit en geef altijd mijn beste. Ik ben trots om Ajax te morgen representeren."

Over een mogelijke transfer deze zomer: "Ik probeer me niet bezig te houden met geruchten, ik geef iedere dag honderd procent en ben gefocust op Ajax. Zolang ik hier ben zal ik dat blijven doen. Ik laat me niet afleiden door geruchten over eventuele transfers. Ik ben heel erg blij bij Ajax en blijf ook graag."




Discussieer mee op de forums


Tags

akpom blikken chuba fronten hattrick matchwinner nature positiviteit representeren seizoensstart vahle vasthoudendheid ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst