Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruildeal van de baan? Gorter zegt Heerenveen af

22 augustus 2024 16:16 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Ruildeal van de baan? Gorter zegt Heerenveen af; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt zojuist dat Jay Gorter een transfer naar sc Heerenveen vooralsnog niet ziet zitten en de Friezen dat inmiddels ook heeft laten weten. Hoewel Andries Noppert zijn jawoord al had gegeven aan Ajax, lijkt Gorter de kink in de kabel om de transfer ook daadwerkelijk te beklinken.

De clubs waren met elkaar in gesprek over een keepersruil. Noppert wil dolgraag naar Ajax, nu hij de strijd om een basisplek in Heerenveen heeft verloren. Gorter is minder enthousiast en prefereert bij Ajax te blijven. Heerenveen lijkt de komst van Gorter inmiddels al uit het hoofd te hebben gezet.

Het is nog niet bekend wat dit voor Noppert betekent. Heerenveen wil "De Toren van Joure" alleen laten gaan als de club erin slaagt een geschikte vervanger aan te trekken. Een langer verblijf bij sc Heerenveen lijkt voor Noppert echter niet tot zijn opties te behoren. De keeper die met het Nederlands Elftal nog actief was op het WK van 2022 in Qatar, wil zijn club deze zomer graag verlaten.




Discussieer mee op de forums


Tags

heerenveen gorter noppert baan ruildeal andries beklinken jawoord jay joure kabel keepersruil kink prefereert qatar toren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Gorter behoed ajax voor een dikke blunder.
+9/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
Goed zo. Verdient als beloning een basisplaats.
+1/-0

 
5 weken geleden
Ik begrijp waar hij op gokt.
Met alle respect voor Pasveer die het boven verwachting doet maar de kans dat Pasveer als bijna 41 jarige een blessure oploopt is groter dan dat Van der Hart met 30 jaar een blessure oploopt.
Dus die gaat voor zijn kans.
Daarnaast ben je liever keeper van Ajax dan van Heerenveen.
+3/-0

 
5 weken geleden
Misschien weet hij iets dat wij nog niet weten: dat Ramaj vertrekt?
+2/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
Misschien moeten we Gorter de nieuwe TD maken. Zijn keeperscarrière raakt een beetje in de slop, dus misschien heeft hij er wel oren naar. We hebben hem toch al onder contract.
+2/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dof dongen elsimao faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst