Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Sean Steur tekent tot 2027 bij Ajax

20 augustus 2024 20:03 - Ajax
Foto: Pro Shots

Ook Sean Steur tekent tot 2027 bij Ajax; image source: Pro Shots

Ajax heeft zojuist ook het nieuws bekend gemaakt dat Sean Steur zijn eerste profcontract bij de club heeft getekend. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen, tot de zomer van 2027.



Sean Steur, die begin 2008 werd geboren in Purmerend, speelt al vanaf zijn achtste in de jeugdopleiding van Ajax en maakte aan het einde van afgelopen seizoen al zijn debuut in het betaalde profvoetbal. Tijdens de wedstrijd Jong Ajax - Jong AZ kwam de getalenteerde middenvelder als invaller in het veld. Steur maakt dit seizoen onderdeel uit van Ajax Onder 19. Ondanks interesse van meerdere clubs, waaronder ook PSV die het broertje van Sean al onder contract heeft staan, blijft de middenvelder Ajax dus bewust trouw.

Directeur Voetbal Marijn Beuker is erg blij met het getekende contract: "We zijn heel blij dat Sean zijn eerste contract bij Ajax heeft getekend. Hij is een groot talent en de laatste jaren niet voor niets vervroegd doorgeschoven. Sean is een dynamische middenvelder die goed kan dribbelen en altijd de oplossing vooruit zoekt. We hebben veel vertrouwen in een mooie toekomst voor hem bij onze club."

Meer op Ajax




Tags

sean steur jong beuker dynamische getekende marijn profcontract purmerend trouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goed nieuws zo op de volle maag.
+4/-0

2 maanden geleden
Fantastisch, deze jongen kan echt heerlijk voetballen. Ik werk in Volendam en meerdere collega’s van mij zijn echt lyrisch over deze gozer. Laat het maar zien Sean, zoveel concurrentie op het middenveld is er niet op dit moment.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Eens, er is niet veel concurrentie op het middenveld.
Maar wat is het perspectief voor deze jongen als zelf opgeleide talenten als Vos en Univar al geen kans krijgen en hun heil ergens anders moeten gaan zoeken.

Begrijp me niet verkeerd want ik vind het een goede zaak om eigen jeugd vast te leggen. En bij ongeschiktheid neem je alsnog afscheid maar kijk naar een Vos, echt wel een talent volgens velen en moet toch vertrekken.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Misschien dat Vos een zaakwaarnemer heeft die niet met Ajax directie door 1 deur kan
+4/-0

 
2 maanden geleden
Dit lijkt me inderdaad heel waarschijnlijk. Die ziet natuurlijk ook dat het kommer en kwel is op de positie waar Vos voor in aanmerking komt en gaat zich hard opstellen met meer eisen.
+1/-0

2 maanden geleden
Sean, dankjewel. Als je met beide benen op de grond blijft staan en de verwachtingen omtrent je ontwikkeling komen uit gaan we samen als Ajax en jijzelf nog mooie jaren tegemoet.
+4/-1


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barcelona beuker brobbey depay dof elsimao farioli feyenoord fortuna gaaei godts jim jordi kiki koeman kroes lido linksbuiten maccabi opmerkelijk oranje post rasmussen rugani sevic taylor traore veerman weghorst