Transparent
Inloggen
Sluiten

Tijn Peters tekent eerste profcontract

20 augustus 2024 19:28 - Ajax
Foto: Pro Shots

Tijn Peters tekent eerste profcontract; image source: Pro Shots

Ajax maakte zojuist het nieuws bekend dat Tijn Peters zijn eerste profcontract heeft getekend bij de club. De middenvelder heeft zijn handtekening onder een contract gezet, dat hem de komende drie seizoenen aan Ajax verbindt. Ook is er een eenzijdige optie in het contract opgenomen waardoor de club het contract met nog eens twee jaar kan verlengen.



De achttienjarige Peters werd in 2006 in Oldenzaal geboren en speelt sinds de zomer van 2020 in de jeugdopleiding van Ajax. Dit seizoen maakt hij zijn minuten in de selectie van Ajax Onder-19. Directeur Voetbal Marijn Beuker is blij met het getekende contract van het talent: "Tijn is een intelligente middenvelder met zowel verdedigende als aanvallende kwaliteiten. Hij kan ballen afpakken, het spel verdelen en hij pikt zo nu en dan een doelpunt mee. Dit contract is een beloning voor zijn stormachtige ontwikkeling en we kijken uit naar de volgende stappen."

Meer op Ajax




Tags

peters profcontract afpakken beuker eenzijdige getekende intelligente marijn oldenzaal verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Goed nieuws, eigen jeugd die stappen maken. Hopelijk gaan ze ook het 1e elftal halen
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis brobbey dijk dongen elsimao faberski farioli godts hato henderson jim jong kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst