Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord plaatst voor duel met Ajax netten terug

20 augustus 2024 12:07 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord plaatst voor duel met Ajax netten terug; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zojuist bekend gemaakt voor het duel met Ajax van zondag 1 september aanstaande, de netten en palen rondom het veld in De Kuip terug te plaatsen. De club heeft dit besloten ter voorkoming van nieuwe incidenten met voorwerpen die op het veld belanden tijdens De Klassieker. Daarmee keren de netten en palen na een zeer korte afwezigheid terug in het stadion.



Het was op verzoek van de supporters dat de club na afloop van het vorige seizoen besloot de palen en netten weg te halen. De club deed daarbij de mededeling dat deze pas weer terug zouden komen als een wedstrijd van Feyenoord onderbroken of gestaakt diende te worden wegens voorwerpen die op het veld zouden zijn gegooid. Hoewel dat niet aan de orde is, kiest de club nu voor de zekerheid de netten terug te plaatsen.

Op zondag 1 september gaat Ajax op bezoek in Rotterdam. Feyenoord spreekt van een preventieve maatregel uitsluitend voor het treffen met de Amsterdammers, een duel dat altijd beladen is. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 6-0 overwinning voor Feyenoord. De club heeft in een statement laten weten dat: "Het besluit is genomen na het inwinnen van diverse adviezen."




Tags

feyenoord plaatst inwinnen klassieker kuip onderbroken preventieve statement voorkoming

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Voor als Brobbey een pingel neemt, kunnen ze de bal nog terug vinden.
+6/-3

 
2 maanden geleden
Als onze spitsen daar het net niet weten te vinden.. weet ik het ook niet meer.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Zijn bang dat er nog meer stukken beton loskomen ;)
+2/-2

2 maanden geleden
Wel heel triest als je je eigen aanhang zo in bedwang moet houden, zelfs zonder uitsupporters. Gelukkig beseft Feyenoord nu wel dat de eigen aanhang het probleem is.
+4/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben een Rotterdammert en het is met geen pen te beschrijven hoe de meest "normale" mensen met goede verantwoordelijke functies kunnen reageren op het woord Ajax.
Ogen zo groot als pingpongballen en spuug op hun lippen.
De eeuwige dooddoener "wij waren de eerste die de Europa Cup won" waarop ik meestal counter: wanneer jij een ton wint in de staatsloterij en ik daarna 4 keer een ton win en 2 keer de tweede prijs, wie is er dan beter af?
Waarna ik een neus ben en er niet meer tegen me gesproken wordt.
Het is afgunst en dat is een goed teken.
+9/-0

 
2 maanden geleden
Haha, ik ken veel "normale" mensen (familie inbegrepen) in Rotterdam die ineens kortsluiting krijgen van het woord Ajax en mij dan een nepsupporter vinden als ik me een keer niet laat provoceren bij een nederlaag van Ajax.. 🤣
+6/-1

 
2 maanden geleden
Niets is hypocrieter dan dat ene woord...
+3/-1

 
5 weken geleden
Daar zou ik wel mee oppassen. Tegenwoordig kunnen zij als weerwoord geven: "Wat is er nu nog over van dat geld?"
+2/-0

 
5 weken geleden
"Op aan feestjes, drank en drugs" #ffgenoten
+1/-0

 
5 weken geleden
Vier keer zoveel bekers met grote oren in de prijzenkast dan jullie en wereldwijd nog steeds meer aanzien dan ....... hoe heet die club van jullie ook al weer?
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
De familie Flodder zijn een stel kakkers uit het Gooi vergeleken met wat er in de Kuip op de tribune zit. Kunnen ze mooi tegen die netten aankijken en daarover gaan klagen als ze verliezen :D
+5/-0

2 maanden geleden
Zo is het ook onbegrijpelijk dat ik mijn Ajax vaantje uit de auto moet halen als ik naar Rotterdam ga, overigens geldt dit ook in Eindhoven. Wel grappig dat er een straat in Eindhoven naar Ajax is vernoemd.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli gaaei hato jim johanssen kiki kroes lido oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore veerman weghorst