Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax thuis niet langs MVV Maastricht

19 augustus 2024 22:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax thuis niet langs MVV Maastricht; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft ook haar tweede wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie niet weten te winnen. Zowel MVV als Jong Ajax wisten niet te scoren, waardoor de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel eindigde. Met liefst 59% balbezit en negen schoten zowel op doel als over/naast maakte de thuisploeg wel het meeste aanspraak op een doelpunt. De efficiëntie ontbrak echter vanavond voor de ploeg van trainer Frank Peereboom.

Daarmee staat Jong Ajax na twee speelronden op de vijftiende plaats met twee punten. Vorige week werd er in de slotminuut nog een punt meegenomen uit Eindhoven bij Jong PSV, vandaag nemen de Limburgers een punt mee terug naar provinciehoofdstad Maastricht. Jong Ajax speelt komende zaterdag opnieuw in Eindhoven, beide uitwedstrijden in de Lichtstad zijn dus direct aan het begin van het seizoen gepland. Die wedstrijd wordt om 16:30 uur afgetrapt in het Jan Louwers stadion aan de Aalsterweg.




Tags

jong maastricht aalsterweg aanspraak efficientie lichtstad peereboom provinciehoofdstad slotminuut

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wanneer zal het geluk eens aan onze zijde komen?
+2/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst