Transparent
Inloggen
Sluiten

Hato: "Ik word hier niet heel vrolijk van"

19 augustus 2024 10:31
Foto: Pro Shots

Hato: "Ik word hier niet heel vrolijk van"; image source: Pro Shots

Na afloop van het met 2-1 verloren duel op bezoek bij NAC Breda verscheen ook Jorrel Hato voor de camera's van ESPN om samen met Hans Kraaij Junior terug te blikken op zijn wedstrijd en doelpunt. Over zijn goal: "Nee, het is goed dat ik op dat moment die goal maak maar uiteindelijk word ik er niet vrolijk van. Ik denk dat wij onszelf eigenlijk pijn doen, om met eigen fouten waardoor zij twee keer scoorden, je geeft eigenlijk de hele wedstrijd helemaal niks weg. Je geeft een domme vrije trap weg, ze counteren een keer en je hebt twee goals tegen. Waarbij we zelf ook te weinig gecreëerd hebben. We hebben onszelf tekort gedaan."

Rouwperiode om de positiewissel naar linksback: "Nee, geen rouwperiode. Ik had het niet verwacht perse, maar ik moet zeggen dat ik het best wel snel goed heb opgepakt op die positie. Vanaf het begin hebben we daar al over gesproken. Wat we besproken hebben is iets tussen ons maar we hebben daar genoeg gesprekken over gehad en daar heb ik me oke bij neergelegd. Op dit moment sta ik op die positie en ik geef alles op die positie."




Discussieer mee op de forums


Tags

hato vrolijk rouwperiode blikken counteren espn hans jorrel kraaij nac perse positiewissel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dof dongen elsimao faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst