Transparent
Inloggen
Sluiten

Jakov Medic vertrekt; komst Rugani dichtbij

18 augustus 2024 12:42 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Jakov Medic vertrekt; komst Rugani dichtbij; image source: Pro Shots

Nu Ajax en VfL Bochum elkaar hebben gevonden in een huurtransfer van Jakov Medic, lijkt de komst van de Italiaanse verdediger Daniele Rugani weer een stapje dichterbij te zijn gekomen. Dit meldt Voetbal International zojuist. Ajax hoopt de Italiaan in de komende dagen te verwelkomen in Amsterdam.

Medic zit vanmiddag in Breda nog gewoon op de bank bij Ajax maar de club gaat de Kroaat verhuren aan de Bundesligaclub VfL Bochum. Daar staat een huurtransfer van Daniele Rugani dus tegenover. Ajax moest eerst spelers zien kwijt te raken, voordat er nieuwe spelers gehaald konden worden. Daar lijkt de club nu in geslaagd te zijn. De Italiaanse verdediger had ook lucratieve aanbiedingen vanuit de Verenigde Arabische Emiraten maar wilde koste wat kost naar Ajax. Daar treft hij in Francesco Farioli een landgenoot als trainer.

Daarmee komt de club ook tegemoet aan de wens van Farioli, die Rugani al vrij snel bij zijn aantreden als trainer van Ajax bovenaan zijn verlanglijst posteerde. Doordat Josip Sutalo behoorlijk lijkt te zijn opgeleefd onder Farioli, beschouwt de Italiaanse trainer de Kroaat inmiddels ook als basisklant. Sutalo zou daarbij samen met Daniele Rugani het centrale verdedigingsduo vorm moeten gaan geven.




Discussieer mee op de forums


Tags

rugani medic daniele farioli jakov bochum huurtransfer sutalo aantreden basisklant beschouwt bundesligaclub dichterbij emiraten francesco italiaan josip landgenoot opgeleefd posteerde verlanglijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dus Hato definitief linksback? Weet niet wat ik daarvan moet vinden.
+1/-0

2 maanden geleden
Top.
Hato komt te kort centraal.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Maar is ie goed genoeg / geschikt als linksback?
+1/-0

2 maanden geleden
Ben ik de enige die dit: "Hoewel Josip Sutalo behoorlijk lijkt te zijn opgeleefd onder Farioli, beoogt de Italiaanse trainer het centrale verdedigingsduo voor de basis." een rare zin vind?

Hoewel opgeleefd, lijkt te wijzen op het niet staan in de basis, maar in het tweede deel van zin lijkt het er op dat Sutalo en Rugani samen het centrum moeten gaan vormen, wat dan ten kosten van Baas zou gaan.
+7/-0

 
2 maanden geleden
Aub laat die bejaarde Italiaan aub zitten waar hij zit....
+1/-2

 
2 maanden geleden
Met 30 bejaard? Hij is jonger dan Berghuis.
Een creatieve middenvelder heeft overigens hogere prioriteit lijkt me.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Nog een prioriteit, goede centrumspits.
+3/-0

2 maanden geleden
Iedereen kan zien dat we behoefte hebben aan een creatieve nr 10. Jammer dat Misehouy bij Girona speelt. Een speler zoals hij zou bij dit Ajax niet misstaan op het veld.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Er lopen bij Girona nog 2 ex-ajacieden die we best zouden kunnen gebruiken
+2/-3

2 maanden geleden (gewijzigd)
Voor mij is Daniele Rugani welkom.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barcelona beuker brobbey depay dof elsimao farioli feyenoord fortuna gaaei godts jim jordi kiki koeman kroes lido linksbuiten maccabi opmerkelijk oranje post rasmussen rugani sevic taylor traore veerman weghorst