Transparent
Inloggen
Sluiten

Pasveer: "Bizar, zoveel penalty's"

16 augustus 2024 02:12
Foto: Pro Shots

Pasveer: "Bizar, zoveel penalty"s"; image source: Pro Shots

Na afloop van het na penalty's gewonnen tweeluik tegen Panathinaikos verscheen matchwinner Remko Pasveer voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Wietse van der Goot en Wesley Sneijder terug te blikken op zijn wedstrijd.

Gevraagd naar de uitzonderlijk verlopen penaltyreeks: "Bizar, he? Zoveel penalty's? Op sommige momenten dacht ik dat we er wel waren maar dan ging er weer een mis. En weer mis. Ik zocht af en toe wel even oogcontact en dan werd de hoek aangewezen, dat was top. Je stopt er ook nog wel een paar, maar daarna misten wij weer. Dat is misschien toch de druk. Uiteindelijk wel heel mooi voor Gaaei ook dat hij de winnende maakte, na een pittig seizoen, toch achter die bal staan met veel druk, echt top."

Over de extatische sfeer waar de Johan Cruijff ArenA vanavond in verkeerde na de benutte laatste strafschop van Anton Gaaei: "Die ontlading is nu wel wat anders dan wanneer die bal van Mika Godts er in was gegaan, dan was het al klaar geweest. Nu bouw je telkens die spanning steeds verder op, weer mis, weer mis. Ja, dan gaat het los natuurlijk. Ik vond ons een beetje wisselvallig vandaag, we hadden meer door moeten drukken en een goal moeten maken. Maar als team staan we over het algemeen gewoon heel goed, die goal viel laat. Jammer, want we kunnen de laatste tijd juist goed op de nul spelen. Maar, blij met de overwinning natuurlijk."

Over het belang van het vanavond behaalde resultaat voor het teamproces: "In het teamproces helemaal, dit geeft natuurlijk een boost. Afgelopen zondag ook, we hebben zes wissels gehad. Die jongens staan er wel, we hielden de nul, we scoorden 1-0 en hadden die score moeten uitbouwen. Voor het teamproces is dit natuurlijk geweldig, we moeten nu heel snel herstellen want zondag weer. Die knop omzetten wordt wel lastig maar daar hebben we de tijd voor."




Discussieer mee op de forums


Tags

bizar pasveer teamproces gaaei anton arena blikken extatische godts goot knop matchwinner mika omzetten oogcontact panathinaikos penaltyreeks pittig remko uitzonderlijk wietse wisselvallig ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst