Transparent
Inloggen
Sluiten

Griekse media waarschuwen Ajax

15 augustus 2024 12:05
Foto: Pro Shots

Griekse media waarschuwen Ajax; image source: Pro Shots

Griekse media kijken reikhalzend uit naar de return in de voorronde van de UEFA Europa League vanavond. De Grieken weten dat Panathinaikos een hels karwei staat te wachten om de Ajax-code van Francesco Farioli te kraken, maar hebben vertrouwen in een goede afloop.

Zo heeft de Griekse krant Ta Nea het over een Goddelijke interventie: "Laat ons hopen dat Panathinaikos vandaag, op de dag van de heilige maagd Maria, hulp krijgt van bovenaf. Dat zullen ze nodig hebben richting de kwalificatie voor de Europa League!" De krant weet ook dat Panathinaikos zal moeten komen in Amsterdam, gelet op de 0-1 voorsprong die Ajax verdedigt: "In het heenduel creëerden ze geen grote kansen, maar ze gaven ook weinig weg. Ze moeten productiever worden, want als eerste scoren in de Johan Cruijff Arena is de enige manier waarop Ajax voor het blok gezet kan worden."

Ook het Griekse SportDay denkt te weten dat Panathinaikos meer risico gaat nemen in de return vanavond: "Trainer Diego Alonso is van plan om enkele grote wijzigingen door te voeren. Niet alleen in zijn opstelling, maar zeker ook in de houding van zijn spelers. Panathinaikos gaat strijden, risico's nemen en hoog op het veld nog meer druk zetten." De krant ziet daarbij de terugkeer van Fotis Ioannidis in de basisopstelling als belangrijkste kracht voor de Griekse formatie: "Dit is voor het eerst sinds zijn schouderblessure, die hij overhield tijdens een oefeninterland met Duitsland, dat hij weer in de basis lijkt te starten. Ook Tetê heeft inmiddels meer trainingsuren gemaakt met zijn nieuwe teamgenoten. Van hem wordt als basisspeler meer verwacht dan van Daniel Mancini, die vorige week in Athene nog in de basis startte."




Tags

panathinaikos waarschuwen alonso arena bovenaf code creeerden diego duitsland farioli fotis francesco goddelijke grieken heenduel heilige hels interventie ioannidis karwei kraken kwalificatie maagd mancini maria nea oefeninterland productiever reikhalzend schouderblessure sportday tete trainingsuren uefa voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.202 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst