Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax maakt zich op voor return

14 augustus 2024 09:45
Foto: Pro Shots

Ajax maakt zich op voor return; image source: Pro Shots

Ajax trapt morgen om 20:15 uur af in de eigen Johan Cruijff Arena in de strijd om een ticket voor het hoofdtoernooi van de UEFA Europa League. Na de 0-1 overwinning op bezoek in Athene van vorige week, wacht morgen dus de thuiswedstrijd tegen de Grieken. Het wordt de derde ontmoeting tussen beide ploegen in Amsterdam.

In seizoen 1995/1996 verloor Ajax de thuiswedstrijd van Panathinaikos met 0-1, om twee weken later met 0-3 te winnen in Athene en dus af te rekenen met de Griekse formatie. De laatste drie officiële ontmoetingen, twee in de campagne om de Europa League in 2016/2017 leverden overwinningen op voor Ajax. Een "traditie" die de ploeg van Francesco Farioli morgen koste wat kost voort zal willen zetten.




Tags

arena campagne farioli francesco grieken hoofdtoernooi ontmoeting panathinaikos uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.202 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst