Transparent
Inloggen
Sluiten

Torino meldt zich voor Sosa

13 augustus 2024 10:12 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Torino meldt zich voor Sosa; image source: Pro Shots

Ajax en het Italiaanse Torino FC hebben de afgelopen dagen gesprekken gevoerd over een mogelijke transfer van Borna Sosa. Die gesprekken lijken op dit moment vast te zitten, vooral omdat Torino op zoek is naar een huurtransfer, terwijl Ajax prefereert te verkopen.

De Kroatische linksback maakt geen onderdeel uit van de plannen van trainer Francesco Farioli en mede daardoor teruggezet naar Jong Ajax. Sosa staat open voor een transfer naar Torino en voerde naar verluidt ook al een gesprek met Torino-trainer Paolo Vanoli.

Ajax staat vanzelfsprekend open voor een vertrek van de Kroatische linksback, maar wil daar wel een transfersom voor hebben. Torino wil hem huren, met eventueel een verplichte koopoptie voor volgende zomer. Sosa kan de transfer op dit moment alleen maken als Ajax bereid is om een compromis te sluiten met de Italiaanse club of als Torino besluit de gewenste transfersom op tafel te leggen. Tot die tijd blijft Sosa speler van Ajax.




Discussieer mee op de forums


Tags

torino sosa borna compromis farioli francesco huurtransfer jong paolo prefereert teruggezet vanoli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Wat er nu gaat gebeuren is dat mensen hier allerlei adviezen gaan geven aan Kroes wat te doen.
Namens Kroes alvast bedankt. 😊
+4/-6

2 maanden geleden
Ik denk dat Kroes allang blij is als er spelers überhaupt vertrekken ondanks dat we misschien 60% verlies hebben. De salariskosten zijn absurd bij veel spelers.
Blijft ongekend dat een paar RVC leden en Mislintat die hebben kunnen veroorzaken, ik snap daar werkelijk nog steeds geen hol van. Maar goed dat is verleden tijd waar we nu de erfenis van hebben. Was het maar een erfenis dan kon Ajax die weigeren :)
+7/-2

 
2 maanden geleden
Wat ik het ergste vind is dat mensen van toen nog steeds werkzaam zijn bij Ajax. En daarbij is er ook nog een Van Praag bijgekomen die helemaal niets positiefs toevoegt. Enige wat ze hebben gedaan is Kroes buitenspel zetten, waardoor er geen schoonmaak kan worden gehouden op bestuurlijk niveau. De club staat nog steeds in de fik, maar dat zal de buitenwereld pas echt merken als de resultaten tegenzitten.
+8/-1

 
2 maanden geleden
100% gelijk in wat je typt, zou graag jouw min onderbouwt zien, gaat niet gebeuren.
+1/-0

2 maanden geleden
Alleen meewerken bij een directe verkoop. Verhuren mag geen optie zijn, ook niet met een optie tot koop. En ondanks dat ik hem niet goed genoeg vind voor het eerste, vind ik dat Kroes ff een goed gesprek moet voeren met Farioli, want je zal Sosa, als hij blijft, dit seizoen toch nodig hebben. We krijgen ieder seizoen te maken met schorsingen en/of blessures. Laat die jongens meetrainen met het eerste elftal en hun speelminuten maken bij Jong Ajax. Lijkt me een win-win voor iedereen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ze hebben het over huur met een verplichte koop volgend seizoen.
Direct verkopen is natuurlijk beter, maar als er geen andere optie is?
+4/-0

 
2 maanden geleden
Als het een verplichte optie is wel, maar door het woord "eventueel" heb ik zo het idee dat dit een deal is die pas op de laatste dag van de transferperiode plaatsvindt waardoor we zelf niks meer kunnen halen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Verplichte optie lijkt me geen optie 😁
Als Ajax nu zegt het is koop of niets, dan neem ik aan dat Torino door schakelt naar een andere speler die wel gehuurd kan worden.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Je moet -iets- doen om FFP te omzeilen ;)
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst