Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax presenteert derde tenue

9 augustus 2024 22:53 - Ajax
Foto: Pro Shots

Ajax presenteert derde tenue; image source: Pro Shots

Na eerder deze zomer het thuis- en uitshirt al te hebben gepresenteerd kwam daar vandaag ook het derde tenue bij. Naast het bekende thuisshirt met de rode baan en het blauwe "Sterrennacht" uitshirt, speelt Ajax optioneel ook in een grijs tenue dit seizoen.

Ajax heeft het nieuwe derde shirt beschreven als een shirt met opvallende grafische print, geïnspireerd op de architectuurstijl van The School of Amsterdam. De grijze lijnen op het tenue vormen samen de drie Andreaskruizen, die natuurlijk ook op de Amsterdamse vlag staan.



Daarnaast heeft het shirt bordeauxrood en zwart als accentkleuren. De rode kleur is een verwijzing naar de Amsterdammertjes, de kleine rode paaltjes die door de gehele stad te vinden zijn.




Tags

tenue uitshirt accentkleuren amsterdammertjes andreaskruizen architectuurstijl baan bordeauxrood grafische grijs optioneel paaltjes print sterrennacht thuisshirt verwijzing vlag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Grijs shirt voor de grijze muizen dit seizoen…
+2/-1

 
2 maanden geleden
@Viper27; jij hebt er al een besteld begrijp ik ?
+3/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst