Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax trainde vandaag in Griekenland

9 augustus 2024 19:08
Foto: Pro Shots

Ajax trainde vandaag in Griekenland; image source: Pro Shots

Ajax is in Griekenland al in voorbereiding gegaan op de eerste competitiewedstrijd aanstaande zondag tegen SC Heerenveen. Een dag na de overwinning in de voorronde van de UEFA Europa League op Panathinaikos stond de voltallige selectie van Francesco Farioli vanochtend in Athene op het veld om zondagmiddag zo fit mogelijk te verschijnen tegen de Friese formatie van nieuwe trainer Robin van Persie.

"We hebben vanochtend kunnen trainen op een mooi complex, waar we op een prettige manier zijn ontvangen. Die sessie was goed en ik wil de club Atromitos daar heel erg bedanken. Alle mensen waren zeer behulpzaam", zo lichtte de Italiaanse trainer toe op de clubsite. Uit datzelfde bericht blijkt ook dat Ajax ongeschonden uit het duel met de Grieken is gekomen.

Ajax is volgens de trainer klaar voor de volgende uitdaging tegen SC Heerenveen: "Ik verwacht een ploeg met veel lef. Dat is de stijl die trainer Robin van Persie wil spelen. Dat is ook wat ik heb gezien tot dusver. Ze zullen proberen te voetballen en druk willen zetten op ons."

Steven Bergwijn ontbreekt ook zondag nog bij de wedstrijdselectie, de buitenspeler wordt door Farioli in ieder geval niet terugverwacht. De coach geeft verder geen updates over andere blessuregevallen binnen de club. Het is daardoor ook niet duidelijk geworden of Christian Rasmussen fit genoeg is geraakt om zondag in actie te kunnen komen.




Discussieer mee op de forums


Tags

griekenland farioli heerenveen persie atromitos behulpzaam bergwijn blessuregevallen clubsite francesco friese grieken lichtte ongeschonden panathinaikos rasmussen sessie stijl uefa voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst