Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrel Hato genomineerd als Talent van het Jaar

7 augustus 2024 18:00 - Eredivisie
Foto: Pro Shots

Jorrel Hato genomineerd als Talent van het Jaar; image source: Pro Shots

Jorrel Hato is één van de vijf genomineerden die kans maken uitgeroepen te worden tot Johan Cruijff Talent van het Jaar 2023/2024. Naast de Ajacied zijn ook Yankubah Minteh(ex-Feyenoord), Johan Bakayoko(PSV), Ruben van Bommel(AZ) en Youri Regeer(FC Twente) genomineerd.

De winnaar wordt op maandagavond 2 september bekendgemaakt. Die avond worden ook de overige individuele prijzen aan de Speler van het Jaar, de maker van het Doelpunt van het Jaar en wordt ook de Willy van der Kuijlen-trofee overhandigd aan Luuk de Jong en Vangelis Pavlidis als topscorers van het voorbije Eredivisieseizoen.




Discussieer mee op de forums


Tags

hato jorrel bakayoko bommel eredivisieseizoen feyenoord jong kuijlen minteh overhandigd pavlidis regeer ruben topscorers twente vangelis willy yankubah

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Bakayoko zal deze prijs pakken. Ook Hato deelde in de malaise van afgelopen seizoen. Kan Hato niks aan doen met zulke trainers en spelers om hem heen.
+1/-0

2 maanden geleden
Startte sterk , zakte daarna weg , maar ook niemand van zijn medespelers waar hij op kon bouwen of die hem de weg wees . Hij is nog jong en heeft zeker potentie maar heeft wel de juiste ervaring naast zich nodig.
+1/-0

2 maanden geleden
Youri Vergeer van FC Twente?
+2/-0

 
site-admin 2 maanden geleden
Youri Regeer uiteraard.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Bijzonder weer hoe makkelijk Ajax een talent laat gaan, om zijn naam voorbij zien te komen bij iets positiefs.
+2/-0

2 maanden geleden
Timber (in juni 23 geworden), Gimenez (in april 23 geworden), Hartman (22) en Brobbey (22) hadden vind ik ook wel genomineerd mogen worden.
+2/-0

2 maanden geleden
In deze zware tijden toch nog iets van een lichtpuntje.
+1/-0

2 maanden geleden
Ja ?als je dit soort kansen blijft missen. Wat een onkunde of zeg maar gerust gebrekkige techniek.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca barcelona beuker derk dof elsimao eredivisie farioli feyenoord gekke hato inter johanssen jordi kaplan kiki kroes maccabi nac ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo veerman weghorst