Transparent
Inloggen
Sluiten

Leicester City meldt zich voor Bergwijn

7 augustus 2024 12:35 - de Telegraaf / Mike Verweij
Foto: Pro Shots

Leicester City meldt zich voor Bergwijn; image source: Pro Shots

Steven Bergwijn krijgt volgens Mike Verweij mogelijk de kans terug te keren naar de Engelse Premier League als Leicester City en Ajax tot een akkoord kunnen komen over de gewenste transfersom. Ajax wil minimaal twintig miljoen euro en hoopt op meer. Leicester City, dat een jaar geleden nog degradeerde naar The Championship en daaruit binnen één jaar weer terugkeerde op het hoogste niveau, heeft Steven Bergwijn aangewezen als eerste prioriteit deze transferzomer.

De Engelse kampioen uit 2016 is al een aantal dagen in contact met Ajax over een transfer van de aanvoerder van het afgelopen seizoen. De leiding van de club is klaar om een officieel bod uit te brengen, maar lijkt af te gaan haken indien Ajax te hoog in de boom gaat zitten. De club heeft namelijk ook alternatieve opties.

Ondertussen heeft Steven Bergwijn geen gebrek aan belangstelling. Zo is er vanuit diverse topcompetities interesse in hem getoond. Ajax heeft een bod van het Amerikaanse Atlanta United van zo'n vijftien miljoen euro resoluut van tafel geveegd. Bij die club zou Bergwijn grootverdiener kunnen worden, maar voetballen in de MLS lijkt niet aan te sluiten bij zijn ambities.

Steven Bergwijn voetbalt sinds twee jaar bij Ajax, nadat hij twee jaar de Spurs vertegenwoordigde en de periode daarvoor voor PSV voetbalde. De international van het Nederlands Elftal staat ondertussen op vijfendertig interlands.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn leicester atlanta boom championship grootverdiener mls spurs topcompetities transferzomer vertegenwoordigde verweij vijfendertig voetbalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooi. Geld pakken. En succes gewenst weer in Engeland.
+5/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Waar komt dat bedrag van 20 miljoen vandaan?
Ik zie ze de onderhandeling al ingaan, "we willen minimaal 20 miljoen maar we hopen op meer".
"Okay dan bieden we 30 miljoen".
+7/-0

 
2 maanden geleden
"Tja we zitten een beetje krap, kan het misschien nog wat meer?"
+2/-0

2 maanden geleden
Tussen willen en krijgen zit een groot verschil. Zie Rulli.
+1/-0

2 maanden geleden
Mooi zo. 15 miljoen en bonussen is ook best, weg met deze speler.
+3/-0

2 maanden geleden
Mooi zo, weg met deze luie, Ajax onwaardige speler. Wil niks, doet niks, kan niks! Joep, doei, dag de mazzel en tot nooit!
+5/-1

2 maanden geleden
Ik vind altijd zo mooi dat de journalisten precies weten te vertellen hoe de vork in de steel zit. Rustig afwachten op de handtekening, dan weten we meer.
+3/-1

2 maanden geleden
Eigenlijk best grappig dat wij als supporters altijd reageren op een manier alsof het ons geld is :-)
+2/-0

2 maanden geleden
Prima, 20mln incasseren. Heeft in die 2 jaar eigenlijk niets gepresteerd en vaak (vermeend) geblesseerd geweest. Dus postzegel erop en weg ermee.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Zal flink wat kosten om zo'n omvangrijk pakket te versturen ;)
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afgrond alders arena berghuis bergwijn clubsite elsimao eringa farioli halst henderson hendriks jim kiki konadu kroes lenderink medic mislintat ocampos ofzo ramaj rijkhoff rugani schreuder sevic taylor telegraaf traore weghorst