Transparent
Inloggen
Sluiten

Farioli: "Volgende uitdaging komt al snel"

1 augustus 2024 22:25
Foto: Pro Shots

Farioli: "Volgende uitdaging komt al snel"; image source: Pro Shots

Ook trainer Francesco Farioli verscheen na de wedstrijd tegen FK Vojvodina voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Noa Vahle en Youri Mulder terug te kijken op de wedstrijd: "Heel blij voor het team en de spelers. Ze hebben er alles aan gedaan om de volgende ronde te bereiken en ik vind het geweldig om te zien dat we daarin geslaagd zijn. Er is alleen geen tijd om ervan te genieten of te rusten want volgende week wacht onze volgende uitdaging al, met de wedstrijd tegen Panathinaikos. Het was vandaag een goede wedstrijd van ons, we hadden wat efficiënter kunnen omspringen met onze kansen maar hebben ook momenten gehad in de wedstrijden die echt beter moeten. Het is moeilijk te zeggen hoe ver we zijn in onze voorbereiding, of om dat uit te drukken in een percentage. Ik denk dat er in iedere wedstrijd verbetering mogelijk is en daar moeten we naar streven. Stap voor stap komen we er wel maar we weten dat we nog veel moeten verbeteren. Het was niet gemakkelijk vanavond hier te spelen maar ben wel heel blij met de overwinning."

"Ik focus me op de spelers die hier zijn. Ze geven er alles voor om hier succesvol te zijn. Laten we over enkele weken kijken hoe we er als team voorstaan. Nee, er valt nog niks te melden over een transfer van Daniele Rugani, enkele weken geleden hebben we als club al aangegeven niet te makkelijk of snel geld uit te kunnen geven en dat we eerst moeten verkopen. Zolang dat niet gebeurd is, komen er geen nieuwe spelers. Zo is de situatie nu eenmaal."




Tags

farioli daniele efficienter francesco mulder panathinaikos rugani vahle vojvodina voorstaan ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst