Transparent
Inloggen
Sluiten

Berghuis: "Genoeg ruimte voor verbetering"

1 augustus 2024 22:19
Foto: Pro Shots

Berghuis: "Genoeg ruimte voor verbetering"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 1-3 gewonnen wedstrijd op bezoek bij FK Vojvodina stond ook de ingevallen Steven Berghuis voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Noa Vahle en Youri Mulder terug te blikken op de wedstrijd: "Ja, wel fijn. Sowieso om de verplichting als Ajax zijnde om hier te winnen, het was op zich best een goede ploeg. Al maken we ze ook beter door de fase waar we zelf inzitten, wel hebben we het goed afgemaakt hier, al is er nog genoeg ruimte voor verbetering."

"Ja, dat moet groeien, we zijn daar als team heel hard aan het werk, we stoppen er alles in om dat voor elkaar te krijgen. Je ziet dan ook dat we goede fases met matige fases afwisselen. Hopelijk kunnen we daar snel een vaste lijn in krijgen. We zullen dat elke wedstrijd steeds een beetje uit moeten gaan breiden. Vandaag was redelijk. We zijn moeilijk aan onze kansen gekomen. Via de flanken doorheen komen, er is echt voldoende ruimte voor verbetering. We hebben een goede sfeer in het team, er wordt in iedereen geïnvesteerd, in alle jongens. De fans hebben vandaag ook een goede rol gespeeld, geweldig dat ze hier helemaal naartoe zijn gekomen."

Over eventuele versterkingen en de van Jordan Henderson gekregen aanvoerdersband: "Versterkingen? Ik snap je vraag, daar zou ik graag op antwoorden maar dat is aan Alex. Als hij mijn mening vraagt zal ik die geven. Ik snap je vraag, maar het is niet netjes en eerlijk om daarover te praten. Ik weet ook niet waarom Jordan mij de aanvoerdersband gaf. Jordan is in alles onze aanvoerder, ik voel me heel prettig met hem als aanvoerder. Officieel ben ik de tweede captain na Bergwijn, dus logisch dat hij hem aan mij geeft maar ik hecht er niet zoveel waarde in, Jordan is echt onze aanvoerder."




Discussieer mee op de forums


Tags

jordan berghuis afwisselen bergwijn blikken flanken henderson inzitten mulder vahle verplichting vojvodina ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst