Transparent
Inloggen
Sluiten

Sneijder: ik zit lekker in mijn vel

23 november 2003 16:31

Sneijder liet weten dat direct na het duel van het Nederlands elftal de knop al weer om. "Je weet dat er belangrijke wedstrijden van Ajax volgen. En de eerste was vandaag. Dan gaat de knop om. Ik voel me goed. Vorige week ging het tegen Den Haag al goed en dan met het Nederlands elftal. Ik zit op dit moment gewoon lekker in mijn vel."

Volgens Sneijder kwam Ajax in de openingsfase op het middenveld een mannetje tekort op Knopper. Na de 0-1 moest er iets veranderen en ging Sneijder dieper spelen, Galasek kwam toen in de positie van Sneijder. De Ajax middenvelder kwam daarom steeds vrij en profiteerde daar ook van. "Bij het moment van Sonck verwachtte ik dat de bal te ver van een af zou springen. Toen werd Sonck geblokt en kwam de bal alsnog bij mij. Dan moet je niet aarzelen en direct schieten."




Tags

knop sonck aarzelen galasek geblokt knopper openingsfase

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper