Transparent
Inloggen
Sluiten

Traoré: "Ik ben heel blij weer thuis te zijn"

1 augustus 2024 22:10
Foto: Pro Shots

Traoré: "Ik ben heel blij weer thuis te zijn"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 1-3 gewonnen wedstrijd op bezoek bij het Servische FK Vojvodina stond de maker van het laatste doelpunt Bertrand Traoré voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Noa Vahle en Youri Mulder terug te blikken op de wedstrijd: "Ja, natuurlijk. Ik denk dat de fans ook blij zijn vanwege de overwinning, ik ben ook blij met de overwinning en om de fans weer te zien. Ik ben blij om het Ajax-shirt weer te dragen en om de Ajax-fans ook gelukkig te maken. Ik maakte al een goal bij mijn debuut en nu ook weer bij mijn rentree. Met de overwinning daarbij is het een perfecte avond. Nu moeten we ons opladen voor volgende week donderdag.""

Over zijn wedstrijdfitheid en zijn terugkeer bij Ajax: "Ik voel me fris maar nog niet honderd procent fit, ik ben ermee bezig met de technische en medische staf. Ik probeer zo snel mogelijk volledig terug te zijn, ik heb nu pas een week meegetraind met het team dus het moeilijk te zeggen wanneer ik precies weer volledig wedstrijdfit ben. Het seizoen duurt nog lang dus ik wil zo snel mogelijk weer volledig terug zijn. Het is heel speciaal om voor deze club te spelen en goals te mogen maken, ik ben heel blij weer thuis te zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

traore bertrand blikken mulder vahle vojvodina wedstrijdfitheid ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst