Transparent
Inloggen
Sluiten

Nachtrust Ajax verstoord door minutenlange vuurwerkshow

1 augustus 2024 16:36
Foto: Pro Shots

Nachtrust Ajax verstoord door minutenlange vuurwerkshow; image source: Pro Shots

De spelers van Ajax hebben geslapen in het Sheraton Hotel in het Servische Novi Sad. Daar staken fans van FK Vojvodina vannacht een minutenlang durende vuurwerkshow af, om de Ajacieden uit hun slaap te halen en zo de kansen van een Servische overwinning te vergroten.



Of de voetbalfans van FK Vojvodina ook daadwerkelijk geslaagd zijn in hun opzet weten we vanavond rond de klok van 10 uur, als de uitslag van de return in de voorronde van de UEFA Europa League bekend is. Op dat moment weet Ajax ook wie de volgende tegenstander wordt in de strijd om een plek in de eindronde van de UEFA Europa League danwel de UEFA Conference League.




Tags

uefa vuurwerkshow minutenlange nachtrust vojvodina conference eindronde geslapen minutenlang novi sheraton staken voetbalfans voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.202 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst