Transparent
Inloggen
Sluiten

Farioli: "We beginnen weer op 0-0"

31 juli 2024 19:56
Foto: Pro Shots

Farioli: "We beginnen weer op 0-0"; image source: Pro Shots

Francesco Farioli is op de persconferentie voorafgaand aan het cruciale duel van morgenavond met FK Vojvodina ingegaan op zijn verwachtingen van de wedstrijd: "We beginnen dit uitduel weer op 0-0, we benaderen deze wedstrijd als een finale want het verschil is niet groot genoeg om te verdedigen. We zullen dus aanvallen en op zoek gaan naar een doelpunt."

De Italiaan vervolgt: De sfeer vorige week in de Johan Cruijff Arena was fantastisch, al verwacht ik dat het morgen hier niet anders zal zijn. De sfeer wordt niet bepaald door het aantal fans maar wel door de liefde voor het voetbal en het verloop van de wedstrijd. De mensen hier zijn gek op voetbal. Een van de onderdelen waar we deze week aandacht aan hebben besteed, zijn de omstandigheden. We verwachten een hete avond en dat ligt niet alleen aan de temperatuur."

Daarnaast ging de trainer ook nog in op het ontbreken van Brian Brobbey en Steven Bergwijn in de selectie die morgen de volgende voorronde moet zien te bereiken van de UEFA Europa League: "Ze zijn maandag begonnen met de voorbereiding en zullen het gat qua fitheid met de rest van de groep moeten dichten. We proberen ze in optimale conditie te krijgen voor het hele seizoen. Bertrand Traoré zal tegen Vojvodina minuten gaan maken.”




Discussieer mee op de forums


Tags

farioli vojvodina arena bergwijn bertrand besteed brobbey conditie fitheid francesco italiaan liefde optimale temperatuur traore uefa voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.202 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli hato henderson jim johanssen kiki kroes lido ofzo oranje pasveer ramaj rensch rugani rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore weghorst