Transparent
Inloggen
Sluiten

Farioli: "De fans en atmosfeer waren geweldig"

26 juli 2024 00:25
Foto: Pro Shots

Farioli: "De fans en atmosfeer waren geweldig"; image source: Pro Shots

Na afloop van het met 1-0 gewonnen duel tegen Vojvodina kwam Ajax-trainer Francesco Farioli voor de camera's van Ajax TV: "De fans waren geweldig vanavond, er was echt sprake van een band met de fans en de spelers. Ik kan niet wachten op de volgende wedstrijd hier!"



Hij is tevreden met de overwinning en de algehele teamprestatie: "Ja, zeer tevreden. Natuurlijk zijn er punten die we moeten verbeteren maar we zijn nog maar net begonnen. Ik heb het team opgedragen met hun hart en ziel te spelen en dat hebben ze gedaan. Aan de andere kant kwamen we heel erg goed weg met die kans van Vojvodina die op de paal ging. Dat is voetbal. Hij kan aan beide kanten vallen, ik ben zeer gelukkig met het feit dat het lot vanavond onze kant opviel."

Over zijn actieve coaching langs de lijn: "Ik heb geen GPS dus ik weet niet hoeveel ik heb gerend maar ik voel me prima. Het was een lange voorbereiding. Vanavond was een goede eerste stap maar slechts de eerste van veel stappen die we als team nog moeten en gaan zetten. Nu heb ik het team opgedragen goed te eten, goed uit te rusten en morgen weer een goede training neer te zetten. De voorbereiding op de return volgende week in Servië is al begonnen."




Tags

farioli atmosfeer vojvodina coaching francesco gerend gps lot teamprestatie ziel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen