Transparent
Inloggen
Sluiten

Matchwinner van den Boomen: "Prima spitsengoal"

25 juli 2024 22:55
Foto: Pro Shots

Matchwinner van den Boomen: "Prima spitsengoal"; image source: Pro Shots

Of Branco net zo goed kan koppen als schieten: "Blijkbaar wel, ja. Vandaag in ieder geval wel. Ik schampte hem gewoon richting de tweede paal en hij viel gelukkig perfect binnen. Het was wel een goede goal, ja. De voorzet kwam ook van best ver, geloof ik. Een prima spitsengoal wel, haha. Ik denk dat ik hem precies goed raakte."

Over zijn wedstrijd: "We kregen er in de eerste helft meer de druk op, dat was wat moeizamer in de tweede helft. We wilden constant drukzetten, maar zitten net aan het einde van de voorbereiding dus het kan ook een gebrek aan energie zijn geweest, dat weet ik niet."

Over zijn reservebeurt: "Ik weet niet of ik buiten de boot val. Ik denk dat als je invalt en je bent een van de veertien, vijftien jongens die vandaag gespeeld heeft, in mijn ogen val je dan niet buiten de boot. Wel buiten de basiself, ja. Dat is nu eenmaal zo, dat is ook voetbal. Je kunt nu eenmaal niet allemaal spelen helaas. Ik denk dat ik goed genoeg ben om te spelen, maar er zijn op mijn positie wel meer goede spelers die kans maken om te spelen. Met Steven, Kenneth, Kian en ik hebben we vier jongens die goed op die positie kunnen spelen en we gaan het zien wie er het meeste minuten gaat maken."

Over interesse van andere clubs en een eventueel vertrek: "Er speelt wel wat, maar dat is inmiddels wel een tijdje geleden. We moeten de situatie bekijken, heb vandaag minuten gemaakt en ben belangrijk geweest voor de ploeg. Ik heb goede gesprekken gehad met de trainer afgelopen week. We bespraken de situatie en mijn rol binnen het team. Ik denk dat we met iets heel moois bezig zijn hier en ben blij dat ik vandaag het verschil heb kunnen maken. Ik denk dat iedereen voor een basisplaats moet gaan binnen ons team, dus ik ook."




Tags

spitsengoal boomen matchwinner val basiself bespraken branco drukzetten invalt moeizamer reservebeurt schampte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen