Transparent
Inloggen
Sluiten

"Panathinaikos meldt zich voor Wijndal"

23 juli 2024 18:13 - de Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Panathinaikos meldt zich voor Wijndal"; image source: Pro Shots

Journalist van de Telegraaf Mike Verweij meldde zojuist dat Panathinaikos zich heeft gemeld om Owen Wijndal te huren van Ajax. Wijndal ziet een overstap naar de Griekse hoofdstad vooralsnog echter niet zitten. Een overgang zou sowieso pikant kunnen zijn, want indien Ajax én de Griekse topclub hun tweede ronde in de voorrondes van de UEFA Europa League overleven, treffen ze elkaar in de derde voorronde.

Ajax lijkt wel open te staan voor een al dan niet tijdelijk vertrek van de linksback. De speler die overkwam van AZ maakte in de voorbereiding onder Farioli een uitstekende indruk, maar het lijkt erop dat het salaris van de linksback te zwaar op de begroting drukt.

Daarom heeft de Amsterdamse directie een ideaalplaatje voor ogen met Jorrel Hato en Youri Baas als vaste linksbacks van Ajax, wat betekent dat zowel Wijndal als Borna Sosa de club mogen verlaten. Beiden lijken zich echter te focussen op hun plek bij Ajax en de strijd aan te willen gaan met Hato en Baas.

Meer op de Telegraaf




Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal panathinaikos hato borna farioli ideaalplaatje jorrel owen pikant sosa telegraaf uefa verweij voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Oei, huren én hij wilt blijven. Ik zie echt niet hoe Owen nog ooit basisspeler bij ons kan worden. Hoe is hij zo zwak geworden?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat begrijp ik ook werkelijk niet.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Hij was al zwak. Althans, te zwak om bij Ajax te slagen. Bij AZ ligt de lat lager en spelen ze niet tegen ingegraven en counterende tegenstanders, dus vielen zijn minpunten niet op. Ik vond het toen al een onnodige aankoop. Vreselijk gehypete speler.
+5/-0

2 maanden geleden
Alleen verkopen of verhuren met verplichte koop. Verhuren zonder verplichting is verkapte sponsering van een andere club. Hij gaat daar zijn vorm niet terugvinden, want meer dan het leuk meedoen zonder druk bij AZ zit er gewoon niet in.
+6/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Is niets word niets en gewoon in de KK laten spelen. En dan nog roepen dat het de beste linkerflank was samen met Bergwijn 🤣🤣🤣
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen