Transparent
Inloggen
Sluiten

"Farioli verkiest Pasveer boven Ramaj"

23 juli 2024 11:47 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

"Farioli verkiest Pasveer boven Ramaj"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt vanochtend dat het uiterst onzeker is dat Diant Ramaj ook komend seizoen de eerste keeper is onder de lat bij Ajax. De veertigjarige routinier Remko Pasveer lijkt vooralsnog de voorkeur te krijgen van trainer Francesco Farioli. Dat Pasveer afgelopen weekend mocht keepen in de generale repetitie tegen Olympiakos, voorafgaand aan de kwalificatieduels voor de UEFA Europa League, zou daarbij een serieus signaal zijn richting de Duitse doelman met Kosovaarse roots.

Ramaj kwam vorige zomer als één van de twaalf aankopen die Sven Mislintat in zijn korte periode bij Ajax heeft binnengehaald. Hoewel Ramaj aanvankelijk op de bank begon, maakte hij na een blessure van Rulli een sterke indruk als diens vervanger. De doelman was aanvankelijk niet te koop maar door zijn dreigende reserverol lijkt Ajax nu toch voornemens mee te willen werken aan een transfer van de talentvolle keeper.

Ajax heeft met Remko Pasveer, Geronimo Rulli en Jay Gorter nog drie keepers onder contract staan bij de A-selectie. Een vertrek van de Duitser lijkt nu in de maak, al is het onduidelijk of clubs zich ook al gemeld hebben bij de directie van Ajax. De club zag talent Tommy Setford deze week al vertrekken richting Arsenal.

Meer op Voetbal International




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer ramaj farioli remko rulli verkiest arsenal binnengehaald diant francesco generale geronimo gorter jay kosovaarse kwalificatieduels mislintat olympiakos repetitie routinier setford tommy uefa veertigjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Met dezelfde logica dus ook geen basisplaats voor Sosa, Mannsverk, vd Boomen, Berghuis.
Maar wel voor Banel en Janse.

Lijkt me logischer dat de basis een combinatie wordt van het team tegen Al Wasl en het team tegen Olympiakos. Maar ja, zo'n artikel levert VI geen clicks op
+3/-0

 
nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Dat denk ik ook. Ik kan me niet voorstellen dat je Godts er buiten laat vallen, zeker niet als Bergwijn er donderdag niet bij is. Janse al denk ik donderdag niet starten, maar ik verwacht Kaplan naast Sutalo.

Qua keepers verwacht ik dat Ramaj gewoon keept en dat Pasveer alleen een optie wordt als Ramaj voor een heel groot bedrag wordt verkocht. Pasveer is als tweede keeper prima voor nood en de andere tweede of derde keeper dient een keeper voor de toekomst te zijn. Charlie Setford bijvoorbeeld. Over Gorter is het stil, maar die zal toch wel weg gaan?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik zie het anders.
Berghuis komt terug van een blessure dus wordt rustig gebracht en is de reden dat Banel mocht bewijzen een goede back-up te zijn.
Het zelfde voor Janse.
Het middenveld gaat denk ik Henderson (helaas), Taylor en Berghuis worden met Fitz-Jim, Tahirovic of Mannsverk en Vos als back-up.
Ik persoonlijk vind Ramaj geen wereldkeeper maar hij vertegenwoordigd wel een transferwaarde dus zou niet gek zijn om die te verkopen zodat er financiële ruimte komt.
Setford is al 20 jaar dus die zal ook ongeduldig beginnen te worden.
Alleen het risico op blessures bij een 40 jarige????
En de geruchten over de Lange, waar rook is is vuur.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Als waar rook is ook vuur is dan raakt Ajax elk transferwindow 90% van zn spelers kwijt en worden er 3 elftallen bijgekocht. Waar rook is moet een medium advertentie-inkomsten genereren
+3/-1

 
2 maanden geleden
Nu suggereer jij dat elke interesse dan ook werkelijk tot een transfer komt.
Dus als bijvoorbeeld Weghorst niet naar Ajax komt was het een opzetje van de media om advertentie inkomsten te genereren?
En Ajax wilde alle Mislintat aankopen behouden als ze er dadelijk nog mee opgescheept zitten?
Natuurlijk wordt de naam Ajax (en andere clubs) gebruikt om transfers en salariseisen onder druk te zetten maar jij stelt het wel heel zwart/wit met 90% en 3 elftallen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
"Waar rook is is vuur' is ook redelijk zwart-wit. Daar ging het mij om.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Er was rook, er was vuur. Je had gelijk Ling
+1/-0

 
2 maanden geleden
Welke geruchten over De Lange bedoel je?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Er wordt geschreven dat Ajax de Lange als reserve keeper zou willen aantrekken.
+1/-0

2 maanden geleden
??? Lijkt me heel erg vreemd. Mijn inziens Ramaj 1r doelman, Pasveer en andere doelman backup en Rulli verkopen.
+3/-0

2 maanden geleden
Als het inderdaad zo is, dan is dat zeker een opmerkelijk besluit te noemen.
We zullen het zien.

Op basis van de oefenwedstrijden kan ik er sowieso geen touw aan vastknopen wat de potentiële basis elf is.
+3/-0

2 maanden geleden
Niet te geloven😖!
Stop nou eens een keer met die bejaarde keeper!
+3/-1

2 maanden geleden
Dit is echt nergens op gebaseerd. Behalve de oefenwedstrijden vorige week maar dat was allang bekend. Nu gaat iedereen elkaar als bron gebruiken van hetzelfde gerucht.
+4/-0

2 maanden geleden
Ach we zien het donderdag wel.
+1/-0

2 maanden geleden
Er zal hier wel meer achter zitten. Anders kies je niet voor Pasveer als eerste doelman gezien zijn leeftijd. Achter de schermen spelen er dingen die wij niet weten maar heb vertrouwen in onze italiaanse trainer. Hij weet denk ik wel wat die doet.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen