Transparent
Inloggen
Sluiten

Bertrand Traoré op tijd speelgerechtigd

22 juli 2024 14:36
Foto: Pro Shots

Bertrand Traoré op tijd speelgerechtigd; image source: Pro Shots

Ajax heeft donderdag de beschikking over aanwinst Bertrand Traoré als de club het op gaat nemen tegen het Servische FK Vojvodina om kwalificatie voor de UEFA Europa League af te dwingen. De in Amsterdam teruggekeerde aanvaller is op tijd speelgerechtigd en staat dus op de door Ajax ingediende spelerslijst.

Ajax meldde met het nieuws nog wel in afwachting te zijn van de formele afhandeling van de werkvergunning van de Burkinees. Als dat op tijd afgerond is, maakt de achtentwintigjarige aanvaller donderdag naar alle verwachting zijn rentree in het shirt van Ajax. Indien donderdag nog te vroeg komt, schuift zijn rentree een week op naar de uitwedstrijd in Novi Sad.

Ook Jordan Henderson en Steven Bergwijn zijn bij de UEFA aangemeld op de spelerslijst van Ajax, net als nieuwkomer Jorthy Mokio, het zestienjarige talent dat deze zomer overkwam van het Belgische AA Gent.




Discussieer mee op de forums


Tags

bertrand traore spelerslijst uefa aangemeld achtentwintigjarige afhandeling bergwijn burkinees gent henderson ingediende jordan jorthy kwalificatie mokio nieuwkomer novi vojvodina werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Hij mag dan wel speelgerechtigd zijn maar is hij ook fit genoeg om zijn eerste minuten te maken.
Ik zie het alweer gebeuren, eerste sprint die hij maakt en scheurt zijn hamstring...
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen