Transparent
Inloggen
Sluiten

Pasveer: "We zijn klaar voor Vojvodina"

19 juli 2024 23:37 - Ajax TV
Foto: Pro Shots

Pasveer: "We zijn klaar voor Vojvodina"; image source: Pro Shots

Remko Pasveer hield eerder vandaag de nul in de met 1-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Olympiakos Piraeus. De veertigjarige doelman maakte dan ook een frisse en sterke indruk. Na afloop van het duel mocht hij voor de camera's van Ajax TV terugblikken op zijn indrukwekkende wedstrijd.

Ajax had de overwinning vanmiddag mede te danken aan het goede keeperswerk van de routinier. De goalie blonk uit met diverse reddingen. Dat viel ook analist Youri Mulder op: "Hij keepte echt geweldig, een van de besten van Ajax vandaag. Zeker in de tweede helft had Pasveer een paar goede reddingen, hij maakte echt een hele goede indruk".

Hoewel Remko Pasveer het goed heeft gedaan, kent hij zijn rol en dus hoeft Diant Ramaj zich nog weinig zorgen te maken om zijn basisplek. Youri Mulder: "We weten niet hoe Farioli over de keepers denkt, maar normaal gesproken is Ramaj gewoon je eerste keeper. Dat neemt niet weg dat Pasveer het wel gewoon goed heeft gedaan vandaag."

Pasveer zelf was met zijn speeltijd en om op het veld te staan: "Je wil onderdeel zijn van het team en bezig zijn met vastigheid. Ik doe gewoon mijn ding, ben blij dat ik er heb kunnen staan. Ja, we hebben ook een goed trainingskamp gehad. We zijn klaar voor FK Vojvodina", aldus Pasveer bij Ajax TV.




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer vojvodina mulder ramaj remko besten blonk danken diant farioli goalie keeperswerk olympiakos piraeus routinier terugblikken trainingskamp veertigjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen