Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Taylor: "Winst is het belangrijkste"

19 juli 2024 17:19 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Kenneth Taylor: "Winst is het belangrijkste"; image source: Pro Shots

Ook Kenneth Taylor verscheen na afloop van het met 1-0 gewonnen oefenduel tegen Olympiakos Pireaus voor de camera's van Ziggo Sport om in gesprek te gaan met Youri Mulder.

Kenneth Taylor speelde deze voorbereiding op diverse posities naast zijn natuurlijke rol als middenvelder. Youri Mulder, analyticus van de wedstrijd tegen Olympiakos, vroeg de Ajax-middenvelder naar zijn nieuwe rol binnen het elftal: "Een nieuwe rol? Nee, ik denk dat we gewoon anders spelen sowieso. Een nieuwe rol, misschien niet helemaal maar soms worden er wel andere dingen gevraagd, ja. Het is zoals we nu spelen en ik moet mezelf gewoon laten zien. We trainen elke dag op onze nieuwe tactiek, systemen en het druk zetten. Dat proberen we in de wedstrijden ook uit te voeren. Soms lukt dat niet, en soms gaat het mis, maar daar zijn juist deze wedstrijden ook goed voor. We hebben het vandaag goed gedaan. Het veld was redelijk stroef, waardoor ik denk dat we niet altijd de ballen hebben gegeven die we hadden moeten geven. Al met al denk ik dat we het goed hebben gedaan. De tweede helft was wel iets minder dan de eerste maar we winnen wel en dat is het belangrijkste."

Youri Mulder vroeg de Ajax-middenvelder naar de druk coachende technische staf tijdens de wedstrijden: "Ik denk dat het juist wel goed is voor ons dat er zoveel vanuit de dugout komt en geschreeuwd wordt. Het houdt ons scherp, dus ik denk dat het alleen maar goed is. Straks in het stadion hoor je dat ook minder goed dan hier op een sportpark natuurlijk. Al hoop ik ook dat het naarmate we verder komen in het seizoen minder nodig is om ons zo te coachen."

Over de nieuwe speelstijl en het energielevel van het team in de voorbereiding tot nu toe: "Of de nieuwe speelstijl veel energie kost? Ja, dat wel. We hebben een hele zware voorbereiding gehad. Ik merk daar zelf niet heel veel van, volgens mij zijn we als team wel fit. Daar hebben we ook veel voor gedaan deze voorbereiding. We moeten gewoon doorgaan in Europa dus we gaan er voor de volle honderd procent voor om ons te kwalificeren voor de volgende kwalificatieronde."




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor mulder olympiakos speelstijl coachende dugout energielevel geschreeuwd kwalificatieronde naarmate pireaus stroef systemen ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Volgens mij is resultaat in een oefenwedstrijd nou juist niet het belangrijkste, maar goed. Normaliter moeten we Vojdovina gewoon kunnen verslaan, ook met deze selectie.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen