Transparent
Inloggen
Sluiten

Chuba Akpom: "We zijn op de goede weg"

19 juli 2024 17:07 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Chuba Akpom: "We zijn op de goede weg"; image source: Pro Shots

Na afloop van het met 1-0 gewonnen oefenduel tegen het Griekse Olympiakos kwam Chuba Akpom voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Youri Mulder terug te blikken op de wedstrijd. "Ja, ik heb veel vertrouwen in volgende week natuurlijk. We werken hard op het trainingsveld en hebben dat vandaag ook in de praktijk gebracht. Natuurlijk moeten we nog flink wat stappen zetten en perfectioneren, maar we zijn op de goede weg."

Over de hevige concurrentiestrijd met Brian Brobbey :"Op mijn persoonlijke seizoen kijk ik wel positief terug. Maar natuurlijk gaat het niet om individuelen maar om het team. We hebben het als team natuurlijk niet goed gedaan, we waren erg ongelukkig afgelopen seizoen. Ik denk dat er nu wel een systeem en een filosofie achter onze manier van spelen zit. Ja, we spelen heel anders nu. Ik kom nu veel dieper terug op het middenveld om de backs eroverheen te laten gaan. Het kost wel veel meer energie dan we gewend waren. Dus als team werden we ook wat vermoeid in de tweede helft vandaag. Of ik volgende week ook speel tegen Vojvodina? Ik heb werkelijk geen flauw idee. Dat is niet aan mij."

Refererend naar zijn interview met de NOS eerder deze week, waarin de spits aangaf geen genoegen te nemen met een rol op het tweede plan achter Brian Brobbey: "Zolang ik een Ajax-shirt draag geef ik honderd procent. Zowel in de wedstrijden als in de trainingen. Niks veranderd voor mij en mijn mentaliteit. Maar we moeten de komende weken wel goed met elkaar in gesprek gaan en evalueren. Natuurlijk is Ajax een prachtige club, niemand wil graag vertrekken hier. Maar ik moet ook denken wat goed is voor mij en voor het team. Dus we gaan het zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

akpom chuba brobbey blikken hevige individuelen mulder nos olympiakos perfectioneren refererend vojvodina ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen