Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint generale repetitie van Olympiakos

19 juli 2024 13:48 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Ajax wint generale repetitie van Olympiakos; image source: Pro Shots

Ajax heeft de laatste oefenwedstrijd voor de cruciale wedstrijden tegen FK Vojvodina met winst afgesloten. Op slag van rust maakte Carlos Forbs het enige doelpunt van de wedstrijd op het sportpark in Driel. De spits werd met een goede steekbal de diepte ingestuurd door Kenneth Taylor en rondde vervolgens koelbloedig af.

Met elf andere namen ten opzichte van het duel van gisteravond tegen Al-Wasl, begon Ajax vandaag aan het duel met de Griekse winnaar van de UEFA Conference League. Een niet al te hoogstaande wedstrijd werd zo wederom in een minimale overwinning omgezet door de ploeg van trainer Francesco Farioli.

Ajax trapte het duel met Olympiakos Piraeus af met de volgende basiself:



Het doelpunt van Carlos Forbs:


Voor Ajax wacht donderdag het eerste echte examen van het nieuwe seizoen. De ploeg trapt dan om 21:00 uur in de eigen Johan Cruijff Arena af in de voorronde van de UEFA Europa League. Een week later volgt de return in het Servische Novi Sad.




Discussieer mee op de forums


Tags

olympiakos generale repetitie uefa arena basiself carlos conference driel examen farioli forbs francesco hoogstaande ingestuurd minimale novi piraeus taylor trapte vojvodina voorronde wasl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Opvallend, weer geen Ünüvar.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad. Heeft hij misschien een blessure?
+1/-0

 
nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Hij speelde wel mee met Jong tegen Vitesse eerder op de dag. Net zoals Setford en ik dacht Ugwu ook.
+2/-0

2 maanden geleden
Wederom een bedroevende tweede helft.
+2/-0

2 maanden geleden
T was erg zwak! Veel balverlies 🫣
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
We hebben idd nog een zeer lange weg te gaan en ergens krijg ik toch steeds meer vertrouwen in de huidige trainer. De manier hoe hij bezig is om het elftal naar zijn hand te zetten bevalt me wel. Maar goed, als je kijkt met wat voor zeikende trainers we de afgelopen jaren te maken hadden... is deze man al snel een verademing. Hij heeft er zin in om hier iets van te maken terwijl de vorige trainers een teleurgestelde indruk maakten, omdat ze niet in een gespreid bedje terecht kwamen. Ik heb het natuurlijk over Schreuder en Steijn. Van 't Schip en Heitinga waren ook niet goed genoeg, maar die gingen er wel voor.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Straks hopenlijk wat aankopen er bij en je kan er een redelijke ploeg mee maken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
We spelen bij vlagen heel aardig, maar we creëren heel weinig omdat we creativiteit missen.

En bij de namen die genoemd worden zit geen enkele creatieveling, enkel nog meer systeemvoetballers die leuk hun taak uit kunnen voeren.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zou fijn zijn als ze bijv. Eriksen haalden... Hij is inmiddels wel aan de oude kant, maar kan nog zeker 2 jaar mee op een hoger niveau dan dat we momenteel aantikken.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen